ekonomijobb.se

 

  Vinterviken Ekonomipartner AB

Byrån grundades 2005 och har sedan dess alltid haft kunden i centrum. Redan från starten förstod vi olika kunders behov. Kunskapen om kundernas behov hade vi redan skaffat oss genom tidigare anställningar på Deloitte & Touche.
Vi är inriktade på små och medelstora företag och vill vara deras motpart i all form av ärenden inom ekonomin.
Vi tar hand om den löpande bokföringen, bokslut, skattehanteringen, finansiell planering och skatteeffektiva uttag ur verksamheten. Allt från ax till limpa så att säga.
Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler vid S:t Eriksbron och det känns som det är nära till allt från oss.

Karriärmöjligheter

Börjar man arbeta hos oss kommer man att bli väl omhändertagen och ges chansen inom ett yrke som man kan stanna i och utvecklas i för resten av livet. Ja, så mycket är det att lära sig. Man blir aldrig fullärd och det stämmer verkligen väl in på en ekonomikonsults tillvaro.

Karriären börjar egentligen första dagen man börjar. Därefter är det upp till en själv hur fort man kan och vill utvecklas hos oss. Hur mycket man vill ge och hur mycket man vill satsa. I förlängningen kommer man utvecklas stegvis från att man sköter den löpande bokföringen till att man själv håller kundmöten och kan ta ansvar, ser kundernas behov och tillhandahåller kvalitativa lösningar. Slutligen kan man sakta men säkert börja kvalitetssäkra andras arbeten och utgöra del i administrationen. Det är upp till en själv hur långt man vill gå.

Det är roligt att se medarbetarnas framsteg och se dem utvecklas inom sin yrkesroll. Det är något vi kan lova, om du är rätt person.

Vi erbjuder dig:

  • Personlig utveckling och bli en konsult av bästa kvalitet.
  • Att på sikt vill bli auktoriserad redovisningskonsult.
  • Bra anställningsvillkor
  • En bra försäkringslösning.
  • Pensionsavsättning varje månad.
  • Egen telefon och dator.
  • Tillgång till eget gym.
  • Trevliga lokaler centralt.
Bransch

Redovisning & bokföring

Anställda

5

Huvudkontor

Stockholm

Missa inga jobb från Vinterviken Ekonomipartner AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor