ekonomijobb.se

 

  Västerås stad

Västerås stad är Västmanlands största arbetsgivare. Vi strävar efter att ge våra medarbetare stora möjligheter att utvecklas inom vår organisation och i våra verksamheter. Vi är omkring 10 000 medarbetare inom cirka 100 olika yrken inom skola, vård, omsorg, kultur, teknik, ekonomi, fastighetsförvaltning och mycket mer. Vår uppgift är att erbjuda service och tjänster till Västerås invånare. Helt enkelt att få en hel stad att fungera. Vi omsätter cirka 7 miljarder kronor årligen och är Sveriges sjätte största kommun med 143 000 invånare.

  • Vi är med och bygger samhället
  • Vi jobbar med det viktigaste
  • Vi får en hel stad att fungera

Därför ska du börja jobba i Västerås stad

Samhällsbyggande

Vi är samhällsbyggare på riktigt! Som medarbetare hos oss är du med och skapar vårt samhälle, du är en del av en helhet för att få en stad att fungera väl och utvecklas vidare.

Meningsfullt

Det som är verklighetsförankrat är viktigt. Du får påverka nutid och framtid och göra skillnad i människors vardag. Du får jobba nära människor, ofta i dialog med kommunens invånare. Det innebär möten där du växer som människa. Du förväntas att leda och hantera förändring och effektivisering av det dagliga arbetet hos en öppen och pålitlig arbetsgivare där kvalitet är en viktig drivkraft.

Utvecklingsmöjligheter

Du får en arbetsgivare som vill något, är handlingskraftig och vågar prova nya vägar. Du får ett innehållsrikt arbete tillsammans med engagerade och mycket kompetenta medarbetare vilket ger goda förutsättningar att utvecklas inom ditt område och även inom andra områden. Här bygger du din kompetensbas snabbare och i högre grad än inom andra organisationer eller branscher, eftersom du tidigt kommer att få helhetsansvar.

Bransch

Kommun

Anställda

5000+

Huvudkontor

Västerås

Webbplats
Västerås stad

Missa inga jobb från Västerås stad

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor