ekonomijobb.se

 

  Talent Recruitment

Vi är ett rekryterings- och konsultbolag specialiserat på tillsättningar av operativa och transaktionsintensiva roller inom ekonomi.

Vi har vårt fokus på kandidaten och genom vårt kvalitativa och uppdaterade nätverk har vi tillsatt över 600 kandidater i Stockholm. Genom att uteslutande arbeta med tjänster inom ekonomi säkerställer vi kvalité och träffsäkerhet

Talent Recruitment är en del av Finance Recruitment och tillsammans levererar vi specialistkompetens inom hela ekonomiområdet. Vi är idag 20 medarbetare och omsätter över 100 miljoner SEK.

De tjänster vi tillsätter är framför allt:

  • Ekonomiassistenter

  • Redovisningsassistenter

  • Redovisningsekonomer

  • Juniora controllers

Med marknadens starkaste nätverk och ett tydligt fokus inom vårt specialistområde har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att säkerställa att rätt kandidat tillsätts rätt uppdrag.

För oss är rekrytering personligt.

Bransch

Rekrytering

Anställda

20

Huvudkontor

Stockholm

Sociala medier

Lediga jobb från Talent Recruitment

Ekonomiassistent till YILPORT Sweden Terminal Investments AB i Rosersberg

Sigtuna - 21 dagar kvar

Läs mer

Fastighetsanalytiker

Nacka - 21 dagar kvar

Läs mer

Ekonomiassistent till fastighetsbolag i Stockholm

32 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Eoin Laird

VD och grundare

”När vi grundade Finance- och Talent Recruitment så var det med tanken att skapa ett helomspännande rekryteringsbolag med kandidaten i fokus. På arbetsmarknaden så efterfrågas idag mer än bara jobbförmedling – både kunder och kandidater förväntar sig en konsultativ process där vår uppgift är att tillsätta rätt kandidat till rätt uppdrag. Tanken att bygga långsiktigt genomsyrar vår egen organisation där alla våra medarbetare är viktiga nyckelpersoner.”  

Talent Recruitment i sociala medier

Missa inga jobb från Talent Recruitment

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor