ekonomijobb.se

 

  Stratsys

Stratsys är marknadsledande på molntjänster för effektiv verksamhetsplanering, genomförande och uppföljning. Vi hjälper drygt 120 kommuner, ett 40-tal myndigheter och små och stora företag, i en variation av branscher, att effektivisera sin verksamhetsstyrning för att snabbare nå sina mål. 

Historia

Stratsys startade 2000 i en frustration av att det var så svårt att följa upp och få strategiska saker gjorda i ett företag. Allt låg redan på den tiden utspritt i mailboxen och i olika Powerpoints och det fanns en risk att det viktigaste av allt inte blev gjort.

Grundarna Magnus Pernvik och Henrik Lepasoon studiekamrater från Lunds Universitet tänkte att det där måste man kunna göra på ett smartare sätt med hjälp av IT. Det finns ju CRM verktyg för att hantera kunderna, Affärssystem för att ha koll på siffrorna, då borde det finnas bra verktyg för att hantera strategierna och StratSys som är en ordlek med StrategiSystem startades.

Det finns ju en uppsjö av olika modeller hur man på ett strukturerat sätt ska få en organisation att jobba med strategierna för att nå mål och vision. Utgångspunkten för Stratsys 2000 var Balanced Scorecard men genom åren så har vi blivit mer ödmjuka och tänker att oavsett modell så finns det ett behov av att:

1) Planera

2) Genomföra

3) Följa upp 

Vision

Vår vision är att förenkla arbetslivet precis på samma sätt som privatlivet har revolutionerats. Tänk på hur du hanterar dina vänner på Facebook, kollegor på LinkedIn, lyssnar på musik på Spotify etc. En inte alltför vild gissning är att du planerar och följer upp alltifrån din strategiska plan till mötesprotokoll på samma sätt som du gjorde för 15 år sedan, och det är där som Stratsys plattform med färdiga produkter kan göra skillnad -  och förenkla ditt arbetsliv.

Bransch

Datakonsultverksamhet

Anställda

100

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
Stratsys
Sociala medier

Aktuella jobb från Stratsys

Junior Simplicity Consultant - Vill du kickstarta med oss efter examen?

4 dagar kvar

Läs mer

Simplicity Consultant - Konsult och Projektledare inom verksamhetsstyrning

6 dagar kvar

Läs mer

Stratsys i sociala medier

Missa inga jobb från Stratsys

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor