ekonomijobb.se

Riksrevisionen

Vill du bidra till utvecklingen av den statliga verksamheten? Har du ett samhällsintresse och vill göra skillnad? Riksrevisionens uppgift är att granska vad statens pengar går till, hur de redovisas och hur effektivt de används. Genom att utföra oberoende revision bidrar vi till att stärka den demokratiska insynen, en god resursanvändning och en effektiv förvaltning i staten.

Den årliga revisionen granskar de statliga myndigheternas årsredovisningar i syfte att uttala oss om de är upprättade enligt gällande föreskrifter, om de ger en rättvisande bild och om medel använts i enlighet med gällande villkor och föreskrifter. Vi granskar och bedömer innehållet i cirka 230 myndigheters årsredovisningar. Den årliga revisionen utförs enligt god revisionssed och i enlighet med internationell standard, som har sin utgångspunkt i ISA (International Standards on Auditing).

På Riksrevisionen har vi också en internationell verksamhet som innebär att du som revisor kan delta i olika utvecklingsprojekt. Ett antal revisorer deltar idag i projekt i bland annat Afrika och Östeuropa. 

Bransch

Myndighet

Anställda

340

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Sankt Eriksgatan 117, 102 33

Webbplats

language

Lediga jobb från Riksrevisionen

Riksrevisionen söker administratör

Stockholm - 3 dagar kvar

Läs mer

Projektanställd kommunikationsstrateg med fokus på klarspråk

Stockholm - 7 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Riksrevisionen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor