ekonomijobb.se

 

  Örnsköldsviks kommun

Låt dig engageras och utvecklas med oss

För oss är kompetensutveckling att ge våra medarbetare de förutsättningar som krävs för att kunna göra ett bra jobb och att utveckla och förnya våra verksamheter. I kommunen finns många ansvarsfulla uppdrag av olika slag som ger möjlighet till både personlig utveckling och karriär.

Våra medarbetare ges möjlighet att utveckla sin kompetens inom sitt yrkesområde och vi arbetar aktivt med att förbereda ersättare för våra chefer som går i pension.

Delaktighet i skapandet av en trivsam arbetsmiljö

Örnsköldsviks kommun verkar för att vara en attraktiv arbetsgivare med en personalpolitik som ger förutsättningar för en trivsam arbetsmiljö, som alla tillsammans är delaktiga i att skapa.

Varje år har våra medarbetare möjlighet att tycka till om sin arbetssituation genom att delta i vår medarbetarundersökning. Resultatet visar vad som fungerar bra respektive mindre bra och klargör vad vi måste göra för att kunna höja kvalitén på vår verksamhet.

Hälsa är att må bra

Hälsa är att må bra – att ha tillräckligt med resurser för att klara av vardagen både på arbetet och på fritiden. Som arbetsgivare vill kommunen skapa en hälsofrämjande arbetsmiljö och skapa förutsättningar för att varje medarbetare ska kunna ta ansvar för sin hälsa. Våra hälsoinspiratörer uppmuntrar till motion och friskvård och vi erbjuder våra medarbetare subventionerad friskvård bland annat i form av träningskort, träningsbidrag och motionstimme.
 

Bransch

Kommun

Anställda

5 700

Huvudkontor

Örnsköldsvik

Sociala medier

Örnsköldsviks kommun i sociala medier

Missa inga jobb från Örnsköldsviks kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor