ekonomijobb.se

 

  NEWEL AB

NEWEL AB är ett elinstallationsföretag med fokus på installation av smarta elsystem i Storstockholm. Våra kunder är bostadsrättsföreningar, kommuner, fastighetsförvaltare och även privatmarknaden.

Vi har gott om uppdrag och vi får goda vitsord av kunderna för vårt professionella kundbemötande, noggrannhet och engagemang. Företagskulturen är dynamisk och mångkulturell där varje medarbetare bidrar till verksamhetens utveckling. Vi använder våra resurser effektivt och kundens investering aktsamt.

NEWEL är en trygg arbetsgivare. Vi arbetar med spännande ny marknad inom elbilsladdning, LED-belysning och solel vilket skapar ett engagemang och glädje kring våra lösningar och projekt. Vi jobbar i team med härliga kollegor. Tillsammans levererar vi anpassade lösningar till våra kunder, som omfattar analys, rådgivning, projektering, planering, installation och service.

Vår ambition är att bygga långtidsrelation med våra kunder. Våra ledord är professionellt och trevligt sätt, nytänkande, effektivitet och ansvarsfullhet.

NEWEL växer kraftigt vilket ger våra medarbetare stor möjlighet för att utvecklas i sin arbetsroll. Är du nyfiken på det nya, skall du arbeta med oss!

NEWEL är medlem i Installatörsföretagen (f.d. EIO) och följer SEFs kollektivavtal. Företaget ingår i Nava Group, som sammanför och kombinerar produkter och företag specialiserade på moderna tekniska lösningar inom el. energi och säkerhet.

Bransch

El

Anställda

14

Huvudkontor

Huddinge

Sociala medier

NEWEL AB i sociala medier

Missa inga jobb från NEWEL AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor