ekonomijobb.se

 

  Mölndalsbostäder AB

Om oss 

Mölndalsbostäder är ett helägt kommunalt bostadsbolag som arbetar med att förse Mölndal med attraktiva och kundanpassade hyreslägenheter. Vi har sedan år 1947 byggt och förvaltat hyreslägenheter och har i dag cirka 3700 lägenheter, varav ca 750 är specialanpassade för särskilt boende, som t.ex. äldreboende och kooperativa hyreslägenheter. I bolagets bestånd finns det även kommersiella lokaler och förskolor. Vårt mål är att man som boende hos Mölndalsbostäder ska uppleva valfrihet, ekonomisk trygghet, trivsel och delaktighet.

Dialog och delaktighet

Mölndalsbostäders viktigaste styrka är alla våra medarbetares erfarenheter, kompetens och motivation att både utvecklas för att nå egna och företagets mål. För att kunna nå våra mål vill vi föra dialog och ha delaktighet i det dagliga arbetet.

Våra värderingar

Inom Mölndalsbostäder använder vi oss av våra ledord att vara trovärdig, tydlig, delaktig och modig i allt vi gör, både i förhållande till varandra och i kontakten med våra hyresgäster. Mölndalsbostäder välkomnar medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter. Att vi är olika bidrar både till att verksamheten blir mer effektiv och att vi speglar hur det ser ut både i samhället och i våra bostadsområden.

Mölndalsbostäders viktigaste resurs i kundvården är våra medarbetare. För att möta kraven från våra hyresgäster är det en långsiktig målsättning att vi har en personalsammansättning som speglar hur det ser ut i samhället och i våra bostadsområden. 

Vi är alltid intresserade av att hitta medarbetare med en blandning av olika kompetenser och erfarenheter. Vill du vara med på våran resa mot vår vision - En bättre värd i Mölndal - sök då gärna någon av våra aktuella tjänster i menyn till vänster eller registrera en spontan ansökan.

Kompetenta medarbetare

Mölndalsbostäders viktigaste styrka är medarbetarnas erfarenheter, kompetens och attityd. En kompetent medarbetare känner trygghet i sitt arbete, kan använda sina erfarenheter och kunskaper för att nå de egna och företagets mål. En viktig förutsättning för att vi ska lyckas med detta är en kompetensutveckling som hjälper oss att utvecklas i rätt riktning.

Motiverade och engagerade medarbetare

Utan engagerade och motiverade medarbetare klarar vi inte en varaktig utveckling av verksamheten. Detta vill vi skapa förutsättningar för genom en ökad dialog och delaktighet i vårt dagliga arbete. En engagerad medarbetare gör mer än både kunder och arbetskamrater förväntar sig vilket betyder oerhört mycket!

Bransch

Uthyrning & Förvaltning av Fastigheter

Anställda

73

Huvudkontor

Mölndal

Sociala medier

Mölndalsbostäder AB i sociala medier

Missa inga jobb från Mölndalsbostäder AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor