ekonomijobb.se

Länsstyrelsen Gävleborg

Länsstyrelsen i Gävleborg är en spännande arbetsplats. Få har så stor bredd i sin verksamhet. Vår verksamhet sträcker sig från länsutveckling till myndighetsutövning.

I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling av viktiga samhällsområden som regional- politik, näringsliv, miljö- och naturvård, kommunikationer, bygg- och planfrågor, areella näringar, jämställdhet mm. Detta innebär att de flesta akademiska yrken finns representerade på myndigheten.

Förmåner

Du som vill veta mer om Gävleborg

Vårt interna miljöarbete 

Länsstyrelsen är en arbetsplats med mångsidig verksamhet. Vi är en kunskaps- och tillsynsorganisation med bred kompetens inom många olika områden.

Hos oss arbetar jurister, samhällsplanerare, kulturmiljöantikvarier, statsvetare, beteendevetare, ingenjörer, veterinärer, naturvetare, agronomer med flera.

Vårt dagliga arbete går ut på att se till att riksdagens och regeringens beslut genomförs i länet, samt att samordna olika intressen och föra fram invånarnas behov för att få en bra utveckling när det gäller arbete, service och miljö.

Bransch

Inspektion, Kontroll & Tillståndsgivning

Anställda

200-499

Huvudkontor

Gävle

Adress

BORGMÄSTARPLAN 2, 802 66

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Länsstyrelsen Gävleborg

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor