ekonomijobb.se

 

  Finance Recruitment AB

Vi är ett rekryterings- och konsultbolag specialiserat på tillsättningar av permanenta och tillfälliga chefs- och specialistroller inom ekonomi, bank och finans.

Vårt fokus är på kandidaten och genom vårt kvalitativa och uppdaterade nätverk har vi tillsatt över 600 toppkandidater inom vårt specialistområde.

Finance Recruitment grundades 2014 av fyra seniora rekryteringskonsulter med en tanke – att bli det självklara valet vid rekryterings- och interimstillsättningar inom ekonomi, bank och finans i Stockholm. Vi arbetar uteslutande med tjänster inom detta område vilket har medfört att vi fått våra kunders fulla förtroende.

Tillsammans med vårt systervarumärke Talent Recruitment, som specialiserar på operativa och transaktionsintensiva roller, har vi på fyra år vuxit till 20 medarbetare och vi omsätter idag över 100 miljoner SEK.

Med marknadens starkaste nätverk och ett tydligt fokus inom vårt specialistområde har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att säkerställa att rätt kandidat tillsätts rätt uppdrag.

För oss är rekrytering personligt.

Bransch

Rekrytering

Anställda

20

Huvudkontor

Stockholm

Sociala medier

Lediga jobb från Finance Recruitment AB

Ekonomiassistent till YILPORT Sweden Terminal Investments AB i Rosersberg

Sigtuna - 25 dagar kvar

Läs mer

Fastighetsanalytiker

Nacka - 25 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Eoin Laird

VD och grundare

”När vi grundade Finance Recruitment så var det med en tanke att skapa ett rekryteringsbolag med kandidaten i fokus. På arbetsmarknaden så efterfrågas idag mer än bara jobbförmedling – både kunder och kandidater förväntar sig en konsultativ process där vår uppgift är att tillsätta rätt kandidat till rätt uppdrag. Tanken att bygga långsiktigt genomsyrar vår egen organisation där alla våra medarbetare är viktiga nyckelpersoner.”

Finance Recruitment AB i sociala medier

Missa inga jobb från Finance Recruitment AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor