ekonomijobb.se

 

  Finance Recruitment AB

Vi är ett rekryterings- och konsultbolag specialiserat på tillsättningar av permanenta och tillfälliga chefs- och specialistroller inom ekonomi, bank och finans.

Vårt fokus är på kandidaten och genom vårt kvalitativa och uppdaterade nätverk har vi tillsatt över 800 toppkandidater inom vårt specialistområde.

Finance Recruitment grundades 2014 av fyra seniora rekryteringskonsulter med en tanke – att bli det självklara valet vid rekryterings- och interimstillsättningar inom ekonomi, bank och finans i Stockholm. 

Vi har tre huvudområden:

  • Ekonomi och Redovisning

  • Bank och Finans

  • Interimskonsulter

Tillsammans med vårt systervarumärke Talent Recruitment, som specialiserar på operativa och transaktionsintensiva roller, har vi på fyra år vuxit till 25 medarbetare och vi omsätter idag ca 120 miljoner SEK.

Med marknadens starkaste nätverk och ett tydligt fokus inom vårt specialistområde har vi erfarenheten och kunskapen för att hjälpa våra kandidater att hitta nästa steg i karriären. 

Rätt uppdrag till Rätt kandidat. 

Bransch

Rekrytering

Anställda

20

Huvudkontor

Stockholm

Sociala medier

Lediga jobb från Finance Recruitment AB

Interim Redovisningschef

Stockholm - 13 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Eoin Laird

VD och grundare

Matts

Interimskonsult

”När vi grundade Finance Recruitment så var det med en tanke att skapa ett rekryteringsbolag med kandidaten i fokus. På arbetsmarknaden så efterfrågas idag mer än bara jobbförmedling – både kunder och kandidater förväntar sig en konsultativ process där vår uppgift är att tillsätta rätt kandidat till rätt uppdrag. Tanken att bygga långsiktigt genomsyrar vår egen organisation där alla våra medarbetare är viktiga nyckelpersoner.”

“För några år sedan blev jag kontaktad av en av personerna bakom Finance Recruitment för ett interimsarbete. Han och hans kollegor har under dessa år funnit utvecklande, stimulerande och intressanta uppdrag som verkligen passar mig och min profil. Det är därför jag inte kan sluta utan fortsätter fastän jag uppnått pensionsålder. Tack Jens, Carl-Christian & Co.”

Finance Recruitment AB i sociala medier

Missa inga jobb från Finance Recruitment AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor