ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Advania

Är du en "Visolit-person"? Kom och jobba med oss.

Inom Visolit vill vi alltid komma i kontakt med likasinnade. Personer som delar vår entusiasm och vårt intresse för molntjänster och som vill vara med i arbetet att flytta gränser och sätta standarden för framtidens IT-drift, så att vi kan leverera den bästa användarupplevelsen till ännu fler företag! 

I gengäld kan vi erbjuda goda möjligheter till utveckling inom Nordens ledande specialistverksamhet inom molntjänster. Vi kan garantera en stimulerande och spännande arbetsvardag tillsammans med duktiga och dedikerade kollegor samt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. 

Vi söker Dig!

Visolit är och har alltid varit nyfikna. Detsamma gäller för dig. Du gillar att tänka nytt, utmana dig själv och brinner för ditt arbete. Att du dessutom är trevlig är en självklarhet. Stämmer detta på dig ska du absolut kontakta oss. I gengäld kan vi erbjuda dig ett spännande och utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. 

Vilka är Vi?

Visolit-koncernen är en snabbväxande leverantör av kompletta IT-tjänster på den nordiska SMB-marknaden. Visolit levererar marknadsledande och miljövänliga lösningar inom IT-drift, outsourcing, IT OnDemand, molntjänster och SaaS-tjänster (Software as a Service). 

Med våra tjänster får små och medelstora företag tillgång till IT med en kvalitet och säkerhet som normalt är undantaget stora internationella företag. Visolit Sverige har huvudkontor i Stockholm, men vi har även kontor i GöteborgOsloBergenBryne och Stavanger

Bransch

Datordrifttjänster

Anställda

330

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Knarrarnäsgatan 7, 164 40

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Advania

Orderadministratör

Stockholm - 1 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Advania

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor