Senior Ekonom med redovisningsansvar för norska bolag till Azerion (TILLSATT)

Har du koll på utländsk moms och skatt och tidigare erfarenhet av utländsk redovisning? Då kan det vara dig vi söker! Genom oss på Vindex söker Azerion nu en Redovisningsansvarig för den norska verksamheten. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos Azerion.  

Azerion befinner sig just nu i en förändringsfas där bland annat en ny finansfunktion ska ta form. Som Redovisningsansvarig följer du med på denna spännande resa och ansvarar över redovisningen för de norska bolagen inom koncernen. 

Placering: Stockholm 

Om Azerion 

Azerion är en världsledande digital underhållnings- och medieplattform med huvudkontor i Amsterdam. Azerions ägda och drivna innehåll når hundratals miljoner användare varje månad. Azerions innovativa teknik hjälper annonsörer att ständigt engagera sina målgrupper. Azerion tillhandahåller service och support i världsklass till sina kunders konton i plattformen. De samarbetar i sin tur med kunderna för att ge rekommendationer och bästa praxis för att öka sina kunders kontotrafik och förbättra prestandan. 

På Azerion erbjuds du möjligheten att bli en del av en energisk och snabbväxande koncern. På Azerion råder en entreprenöriell, engagerad och härlig kultur där du alltid har roligt på jobbet!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara över redovisningen för de norska bolagen inom koncernen 
  • Bokslutsarbete 
  • Moms- och skatterapportering 
  • Löpande redovisning
  • Kassaflödesprognoser
  • Rapportering till huvudbolagets finansavdelning
  • Delta i prognos- och budgetarbete
  • Kontinuerlig dialog med interna och externa intressenter
  • Förekommande ad hoc-uppgifter 

Din profil 

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi. Du är erfaren med minst tre års arbetslivserfarenhet av en liknande roll. Du har god förståelse inom utländsk moms och skatt, dessutom ser vi gärna att du har erfarenhet av norsk redovisning sedan tidigare. Med tanke på att rollen inkluderar internationella kontaktytor förutsätter vi också att du har en skickligt kommunikativ förmåga, både när det kommer till svenska och engelska. 

Som person drivs du av utmaningar och utför dina arbetsuppgifter med ett högt engagemang. Du är noggrann och ansvarstagande och du engageras av att arbeta i en föränderlig miljö. Du arbetar effektivt både när det kommer till självständigt arbete och i team. 

Sök rollen idag! 

Kan denna roll passa dig? Skicka in ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SORE2080 till oss på Vindex. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Johansson vid fler funderingar kring rollen.