Business Controller till läkemedelsbolag (TILLSATT)

Vill du bli en del av ett bolag som gör skillnad? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu ute efter en Business Controller till vår kund. Under de första sex månaderna går du som konsult hos oss på Vindex, för att sedan övergå till en fast anställning direkt hos kunden – förutsatt ett fint samarbete. I rollen blir du en del av ett engagerat team där du bland annat arbetar med rapportering, analys och strategi. 

Placering: Stockholmsområdet 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Business Controller till läkemedelsbolag

  • Upprätta månatlig internrapportering
  • Aktivt delta i ledningsgruppsarbete för de enheter som rollen stöttar
  • Delaktig i strategi-, budget- och prognosprocess
  • Delaktig i vidareutvecklingen av visualisering av finansiell data i Microsoft Power BI
  • Ekonomisk support, analys och uppföljning
  • Följa upp, analysera och kommunicera finansiella mål
  • Utveckla kostnadskontrollen och utbilda verksamheten i finansrelaterade frågor
  • Bistå med framtagande och utvärdering av business case

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Business Controller till läkemedelsbolag 

Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller motsvarande. Du har dessutom minst 2-3 års erfarenhet i rollen som Business Controller och har tidigare arbetat i en verksamhetsnära roll. Därtill har du goda redovisningskunskaper i grunden, skickliga Excel-kunskaper och tidigare erfarenhet av Power BI. Utöver det kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift. 

För den här rollen söker vi en analytisk och kommunikativ person som trivs i en föränderlig tillväxtmiljö. Då du kommer att agera spindeln i nätet kräver rollen att du är duktig på att prioritera ditt arbete samt att du har ett öga för detaljer såväl som förmågan att se helhetsperspektivet. Till sist har du ett innovativt tänk och en vilja att utvecklas tillsammans med bolaget! 

Sök rollen idag!

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JKBC2081. Tveka inte heller att ta kontakt med ansvarig rekryterare Josefine Kolm ([email protected], 070-811 32 32) vid fler frågor kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Business Controller 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Nyckelord: Hyrköp Business Controller