Business Controller till multinationellt energibolag (TILLSATT)

Är du en person med ett genuint finansiellt intresse som är ute efter nya utmaningar? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu ute efter en Business Controller för vår kunds räkning. Under de första sex månaderna går du som konsult genom oss på Vindex, för att sedan övergå i en fast anställning hos kunden. I rollen ansvarar du för att tillhandahålla bolagets ekonomi- och redovisningsfunktioner med ditt starka affärstänk. 

Placering: Stockholm city 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Business Controller till multinationellt energibolag:

  • Agera en stark affärspartner mot försäljningsavdelningen och andra funktioner 
  • Hantera finansiell rapportering och planering 
  • Kontinuerligt budget- och prognosarbete 
  • Upprätta analyser, uppföljningar och granska balansräkningar 
  • Nära samarbete med nordiska finanskollegor 
  • Övervaka och säkerställa intern controllprocesser 
  • Effektivisera och utveckla finansiella processer och rutiner 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Business Controller till multinationellt energibolag: 

Vi söker dig med en universitetsutbildning inom ekonomi och som har en stark finansiell expertis. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet inom controlling, gärna i en internationell miljö. Du har skickliga Excel-kunskaper och en bred erfarenhet och kompetens inom olika finansiella system. Du kommunicerar dessutom obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Vi ser gärna att du har ett utpräglat affärstänk och en analytisk ådra som bidrar till bolagets utveckling. Därtill trivs du med att jobba nära verksamheten och är van vid att driva förändringar! 

Sök rollen idag! 

Kan det vara dig vi söker? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer EABC2082. Tveka inte heller att ta kontakt med ansvarig rekryterare Elisabeth Andolf vid fler frågor kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Business Controller 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Nyckelord: Hyrköp Business Controller