Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Elisa Polystar (TILLSATT)

Är du en fena på leverantörsreskontra och redo för nya utmaningar? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till vår kund Elisa Polystar. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos Elisa Polystar. I rollen tillhör du ett engagerat team där du ansvarar för att hantera bolagets leverantörsreskontra. 

Om Elisa Polystar 

Elisa Polystar är en växande internationell mjukvaruverksamhet som levererar automation, AI och analys för nätoperatörer i världen. Elisa Polystars vision är att förse leverantörer av kommunikationstjänster med lösningar som gör det möjligt att driva helt självkörande nätverk. Med bakgrund av att vara Finlands största leverantör av kommunikationstjänster, utvecklas Elisa Polystars lösningar i ett livenätverk, med fördelar för nätoperatörer i åtanke.

Elisa Polystar erbjuder dig en arbetsplats där du kan påverka viktiga beslut som påverkar internationella operatörer direkt. Med ett innovativt tänk arbetar Elisa Polystar med nya verktyg för att skapa automatisering och analys som ger insikt och löser kund-, tjänste- och nätverksproblem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Helhetsansvar för leverantörsreskontra för koncernens 10 bolag
  • Hantering av inkommande fakturor 
  • Matcha inköpsordrar mot fakturor 
  • Attestflöde
  • Kontering
  • Betalning av samtliga leverantörsfakturor
  • Boka in- och utbetalningar 
  • Balanskontoavstämningar 
  • Ansvarig för att säkerställa att alla avtal är uppdaterade och kontrollerade 
  • Förekommande ad hoc-uppgifter 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet på en ekonomiavdelning, gärna inom leverantörsreskontra. Utöver det ser vi gärna att du har erfarenhet av viss löpande bokföring. Har du dessutom erfarenhet av att hantera olika kostnadsställen är det meriterande för denna tjänst. Vidare kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Som person är du en sann teamplayer samtidigt som du också engageras av att arbeta självständigt. Du är strukturerad och noggrann med ett öga för detaljer. Därtill har du ett proaktivt arbetssätt där du ständigt strävar mot uppsatta mål och deadlines. Till sist är du glad och social med en positiv inställning! 

Sök rollen idag! 

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SJEKASS2072. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Ekonomiassistent

Ekonomiassistenter rekryteras av Vindex varje vecka. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.