Juniora Ekonomiassistenter till sommarjobb på nytänkande bolag (TILLSATT)

Ta chansen att utvecklas och samla på dig praktisk erfarenhet som ekonomiassistent hos vår nytänkande kund! Vi på Vindex är just nu på jakt efter två ekonomiassistenter som kan arbeta deltid under våren, för att sedan övergå till heltid över sommaren. 

Placering: Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

I din roll som ekonomiassistent arbetar du med löpande bokföring inom både kund- och leverantörsreskontra. Du kommer därmed få hantera och analysera både ingående och utgående ekonomiflöden. Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara mailhantering, kontakt med leverantörer, registrering av nya kunder och leverantörer, momshantering och felsökning.

Kvalifikationer och personliga egenskaper 

Vi söker dig som just nu går en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har minst ett år kvar av dina studier. Tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, men inget krav. Om du har praktisk erfarenhet av Netsuite och Medius är det dessutom ett starkt plus. Utöver det kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift. 

Du kommer bli en naturlig del av ett team som präglas av högt engagemang och god stämning. Därför ser vi gärna att du är social, framåt och drivs av att arbeta tillsammans med andra. Du är driven, analytisk och strukturerad som person. Därtill har du ett genuint intresse för det digitala och har lätt för att lära dig nya system. 

Sök rollen idag! 

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SJEKASS2065. Tveka inte heller att ta kontakt med ansvarig rekryterare Sofia Johansson vid fler frågor kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Ekonomiassistent

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.