ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Wiretronic söker en Ekonomiassistent

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Wiretronic söker en Ekonomiassistent

Företagsinformation

Wiretronic är ett privatägt bolag med säte i Vänersborg och med lokalkontor i Göteborg.
Bolaget utvecklar och producerar produkter till försvarsindustrin samt elektriska diagnosverktyg och ledningsnät till världens fordonstillverkare. Vi är ca 40 personer anställda med produktionspartners i Tjeckien och Slovakien. Vi är inne i en expansiv period med utveckling och planerade leveranser av seriematerial till både försvars- och fordonsindustrin och behöver inledningsvis förstärka vår förmåga med en Ekonomiassistent.

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innefattar att arbeta med löpande bokföring och reskontrahantering. Du kommer även att arbeta med avstämningar och periodiseringar samt göra momsredovisning.

Då vi kontinuerligt arbetar med att säkerställa och effektivisera rutiner och processer så innebär tjänsten även att delta i utvecklings- och förbättringsprojekt samt implementationsprojekt av nytt ekonomisystem.

Omfattning på tjänsten kommer att vara enligt överenskommelse och du kommer att sitta tillsammans med övriga kollegor i ljusa och fina lokaler i Vänersborg.

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som har en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning, kanske en YH-utbildning inom redovisning.
Det är önskvärt att du har några års erfarenhet, helst inom en tillverkande industri, men det är inget krav.

Våra kunder kräver ibland att vi dokumenterar i engelska så det är viktigt att du kan uttrycka dig flytande i både svenska och engelska, och då både i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, och ser gärna att du är en person som trivs med att samarbeta men även är van att arbeta självständigt mot deadlines samt att du är noggrann, analytisk och strukturerad. För att snabbt komma in i dina nya arbetsuppgifter ser vi att du har god kunskap att arbeta i officepaketet, särskilt Excel.

Vi har valt att samarbeta med Premier vid tillsättning av tjänsten, och önskar att alla frågor går via Rekryteringskonsult Malin Andersson. Ni når henne enklast på telefon 0707-858648.
Ansökan skickas via Premiers hemsida www.premier.se senast 2021-12-05. Vi kommer att arbeta med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

logga
Wiretronic söker en Ekonomiassistent

Premier Service AB