ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Warranty & Goodwill Specialist till BMW Group

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-12-26

Ansök nu

Warranty & Goodwill Specialist till BMW Group

Har du mångårig erfarenhet av att arbeta med kundanspråk och garantiärenden inom fordonsindustrin samt goda kunskaper i konsumenträtt? Lockas du av att arbeta i en dynamisk och internationell miljö och vill tillhöra en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar? Då kanske rollen till BMW kan vara ditt nästa steg!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Warranty & Goodwill Specialist hanterar du tillsammans med ett team utmanande garanti- och goodwillärenden från de nordiska länderna. Du samarbetar med BMW:s återförsäljare och verkstäder för att säkerställa bästa möjliga kundservice. Vidare så deltar du i utvecklingsarbetet för att säkerställa att garanti- och goodwillärenden hanteras korrekt och effektivt.

Vem är du?

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av garanti och goodwill eller försäkringsärenden samt regresser inom fordonsindustrin. Du drivs av att ge bästa möjliga support och service i ditt dagliga arbete. Vi ser det som starkt meriterande om du har goda kunskaper inom konsumenträtt.

Du trivs i en specialistroll där du får driva ditt eget arbete och har en bred kunskap om garanti och goodwill inom fordonsindustrin. Du är lösningsorienterad, duktig på att förhandla samt har en naturlig pondus.

För denna tjänst krävs att du kommunicerar obehindrat på engelska och något av de skandinaviska språken (svenska, norska, danska eller finska).

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek, med start under hösten 2021. BMW sitter i moderna lokaler i Sollentuna/Silverdal med bland annat tillgång till gym och lunchmöjligheter. Du kommer tillhöra ett engagerat team, och ges stora möjligheter att påverka samt att utvecklas.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Om BMW Group

BMW Group Northern Europe koordinerar och ger stöd åt verksamheterna i de olika nordiska nationella säljbolagen, liksom åt auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i Norden och Baltikum. I Norden har BMW Group ca 200 anställda och 160 auktoriserade återförsäljare och verkstäder. För mer information om BMW besök deras websida www.bmwgroup.com 

Dela detta jobb

logga
Warranty & Goodwill Specialist till BMW Group

Jurek