ekonomijobb.se

Vill du vara med och utveckla en modern skattebyrå?

Ort
Utgår

2021-05-17

Ansök nu

Vill du vara med och utveckla en modern skattebyrå?

Vill du vara med och utveckla en modern skattebyrå? 
Unum Tax fortsätter att växa och vill nu förstärka verksamheten. Vi söker dig som är skattejurist med 2–4 års relevant erfarenhet av svensk och internationell företagsbeskattning. 

Vilka är vi? 
Unum Tax är landets nya oberoende skattebyrå. Vi arbetar med bland annat svensk och internationell företagsbeskattning, moms och skatteprocesser. Våra klienter finns inom alla branscher. Vi brinner starkt för att hjälpa våra klienter genom effektiv och klientanpassad rådgivning. Vi anser att det är viktigt – både för verksamheten och den individuella utvecklingen – att alla medarbetare är delaktiga i den dagliga verksamheten. 

Vem söker vi? 
Vi söker nu en Associate för att förstärka vårt erbjudande inom företagsbeskattning. Vi ser gärna att du efter juristexamen har 2–4 års erfarenhet av kvalificerade företagsbeskattningsfrågor från revisionsbyrå, advokatbyrå eller annan skatterådgivare. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. 

För att komma till din fulla rätt hos oss bör du vara positiv, utåtriktad och driven samt ha lätt för att kommunicera och samarbeta. Vidare bör du vara analytisk och ha en stark vilja att utvecklas genom att knäcka svåra skattefrågor tillsammans med några av branschens mest erfarna skattekonsulter. 

Vad erbjuder vi? 
Vi månar om den individuella utvecklingen vilket innebär att du kommer att få möjlighet att arbeta brett och erbjudas en stor variation i ditt arbete. Vidare kommer du få vara med och påverka verksamheten och vara en del i att bygga en byrå som ska rankas som en av de främsta på marknaden.

Ansökan och frågor
Unum Tax har valt att samarbeta med Sharp Recruitment & Consultants i denna rekryteringsprocess. För mer information om tjänsten och byrån är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ron Cohen på telefonnummer 073-518 51 88 eller på ron.cohen@sharprecruitment.se.

Dela detta jobb

Vill du vara med och utveckla en modern skattebyrå?

Sharp Recruitment & Consultants