ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Vill du vara med och leda arbetet på avdelningen Rapportering?

Ort
Utgår

2022-01-20

Ansök nu

Vill du vara med och leda arbetet på avdelningen Rapportering?

Ref 21-33086

Som biträdande avdelningschef på Finansinspektionen (FI) arbetar du tillsammans med avdelningschefen och ytterligare en biträdande avdelningschef och leder arbetet på avdelningen Rapportering. Du ansvar för personalgruppen som arbetar med systemförvaltning, produktägarskap och support externt. Arbetet innebär förvaltning genom agila team eller i projektform för våra system för inrapportering, utrapportering, dataanalys och behörigheter. I ansvaret ingår också en roll som systemägare för flertalet system. Du sätter strategier för gruppen och ser till att leverans görs effektivt och med hög kvalitet, och i dialog med andra delar av organisationen samt även externt. Du arbetar också aktivt med att ständigt förbättra arbetssätt och leveranser.

I din roll som chef leder, stöttar och skapar du goda förutsättningar för dina medarbetares resultat och utveckling, bland annat genom tydliga mål och löpande uppföljning. Du utvecklar verksamheten strategiskt och långsiktigt utifrån FI:s övergripande mål samt verkar för helheten och samarbete över verksamhetsgränser. Vi erbjuder dig ledarskapsutbildning för att ge dig förutsättningar att lyckas i ditt ledarskap. 

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, systemvetenskap eller it och minst tio års arbetslivserfarenhet. Har du examen mot civilingenjör, systemvetenskap, civilekonom eller liknande är det meriterande. Du har även flera års erfarenhet av att leda leveranser hos team inom linjeorganisation eller i projektform. Det är en fördel om du har tidigare chefserfarenhet med personalansvar och/eller erfarenhet av arbete inom offentlig- eller finansiell sektor. Du har god kunskap och erfarenhet av systemförvaltning och har även vana att arbeta på ett agilt arbetssätt med till exempel ramverk som SAFe. Du uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du självgående, beslutsam och initiativtagande. Du gör planer utifrån långsiktiga betydelser och konsekvenser, kommunicerar tydligt och transparent och bidrar till ett gott samarbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För mer information är du välkommen att kontakta avdelningschef Ann-Louise Ulvenvall på 08-408 984 11.

Vi har normalt sex månaders provanställning.

En anställning på FI kan innebära att säkerhetsprövning och registerkontroll görs enligt säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan som ska innehålla cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 14 januari 2022. Arbetspsykologiska tester är en del av rekryteringsprocessen.

Vi avböjer all rekryterings- och annonseringshjälp.

FI arbetar för finansiell stabilitet, välfungerande marknader, ett gott konsumentskydd och en hållbar utveckling. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare, där olika erfarenheter, kompetens och mångfald tas tillvara. Här arbetar cirka 600 personer och våra värderingar präglas av att vi är engagerade, beslutsamma, målinriktade och hjälpsamma. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan.

 

Dela detta jobb

logga
Vill du vara med och leda arbetet på avdelningen Rapportering?

Finansinspektionen