ekonomijobb.se

Vill du arbete med Sveriges mest spännande utbildningsform - yrkeshögskolan?

Företag Iris
Ort
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Vill du arbete med Sveriges mest spännande utbildningsform - yrkeshögskolan?

Yrkeshögskolan (YH) är korta och effektiva utbildningar inriktade på yrkesroller där det finns ett stort anställningsbehov. I takt med att samhället och arbetsmarknaden förändras allt snabbare växer behovet av utbildningar som snabbt kan möta framtidens kompetenser. Vill du arbeta med att analysera framtidens arbetsmarknad och ta fram utbildningar som möter det kommande behovet. 
  
Dina arbetsuppgifter som anbudskoordinator
Som anbudskoordinator agerar du projektledare för upphandling och implementering. Du är med från början till slut i processen med att analysera förfrågningsunderlag och de villkor som anges i dessa med målet att lämna kvalitetssäkrade och vinnande anbud tillsammans med övriga involverade från organisationen. När vi vinner avtal fortsätter du som projektledare i arbetet med att implementera vunna avtal i våra verksamheter och att medverka vid kvalitetsuppföljningar. I tjänsten ingår också avtalshantering och kontakt med våra enheter runt om i landet. 
I dina arbetsuppgifter ingår omvärldsbevakning och research inom både arbetsmarknad och utbildning genom rapporter, branschorganisationer, nyheter och events med mera.

Tjänsten är på heltid och är placerad vid Irisgruppens huvudkontor på Sveavägen i centrala Stockholm. Du rapporterar till affärsutvecklaren för YH, men ingår i ett större team som arbetar med affärsutveckling.

Din profil
Du är en skicklig skribent som snabbt kan förstå hantverket i att ta fram kvalitativa underlag för olika anbud.
Du har en analytisk förmåga och kan sammanfatta stora mängder information på ett enkelt vis. 
Du har en administrativ ådra som gör att det faller sig naturligt att ha ordning och reda bland dokument och kontakter. 
Du är nyfiken och kan sätta dig in i både befintliga och nya regelverk samt olika arbetsmarknadsanalyser. Att göra research och läsa på om olika branscher och yrkesroller är något som tilltalar dig. 
Du har ett genuint intresse för samhället i stort och arbetsmarknaden specifikt. 
Du trivs att arbeta i ett högt tempo med höga ambitioner.   
  
Kvalifikationer: 
Yrkeshögskole-, högskole- eller universitetsutbildning 
Erfarenhet från att arbeta med texter (kan vara genom studier) 
Förmåga att ta egna initiativ samt att arbeta självständigt
Erfarenhet från att ha arbetat med någon typ av koordinering/projektledning är meriterande
Tidigare arbete inom arbetsmarknad/utbildning är meriterande 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern med starka värderingar som satsar på din kompetensutveckling och arbetar för en trygg och god arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.  Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

För frågor kring tjänsten, kontakta affärschef Anne Lindgren på 0155-40 10 21 eller anne.lindgren@irisgruppen.se. För frågor kring processen, maila: iris.rekrytering@iris.se

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30 september. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Vill du arbete med Sveriges mest spännande utbildningsform - yrkeshögskolan?

Iris