ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Vill du arbeta med leverantörsstyrning?

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-19

Ansök nu

Vill du arbeta med leverantörsstyrning?

Xeeda är ett oberoende managementkonsultföretag som erbjuder tjänster inom ledning, styrning och utveckling av kunders verksamhet. Vi behöver nu förstärka Xeeda med en ytterligare en konsult inom leverantörsstyrning och verksamhetsutveckling.
Vi söker dig som tycker om att tänka i annorlunda banor och har en stark drivkraft att ta dig an olika utmaningar. I din roll som konsult kommer du vara sakkunnig i upphandlingsfrågor i våra uppdrag hos kund. Arbetsuppgifterna kommer variera beroende av uppdrag men kan till exempel innebära att bistå våra kunder med:

• Att ta fram förfrågningsunderlag inkl delta i arbete med behov- och kravfångst
• Genomföra utredningar och granskningar.
• Projektledning och delprojektledning av projekt och uppdrag
• Avtalsuppföljning och leverantörsstyrning
• Arbete med projektkontor/projektadministration i större projekt.

På Xeeda får du arbeta med drivna och engagerade kollegor samt vara med och driva utveckling och förändring nära ledningen i stora organisationer.

Vem är du

Du har relevant akademisk examen och har några års erfarenhet av att arbeta med leverantörsstyrning, LOU och avtalsförvaltning. Du är nu intresserad att bredda och fördjupa dig inom projekt- och upphandlingsarbete där du får arbeta med varierande frågor tillsammans med professionella kollegor. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

• upphandlingsarbete från it och it-tjänsteupphandling samt förhandlat förfarande.
• att arbeta som konsult
• att skriva beslutsunderlag till ledning och styrgrupp samt även kunna föredra det på ett pedagogiskt sätt

Som person är du prestigelös, ödmjuk, noggrann och ansvarsfull. Du arbetar gärna självständigt men trivs också att arbeta i team och bidra med din erfarenhet samtidigt som du utvecklas. Du är stresstålig och lugn även under intensiva perioder. Du utstrålar energi, är driven, positiv, målinriktad och har ett genuint intresse för samhällsfrågor.

Våra kunder är allt från stora politiska organisationer till mindre privata företag vilket ställer krav på att du har gott omdöme och är säkerhetsmedveten.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande roll på ett konsultföretag och få vara med och utveckla vår affär. Vi ser medarbetarna som vår främsta tillgång och för oss är det grundläggande att alla medarbetare utvecklas och mår bra. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en mycket viktig del i det.

Vi satsar årligen på kompetensutveckling av våra anställda och erbjuder dig därför goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi har vårt kontor i Södra Kungstornet i Stockholm och kunderna finns i allmänhet på gång eller cykelavstånd.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt telefon 0766 33 14 40. Du söker tjänsten via vår hemsida, www.jurek.se

Bifoga gärna ditt cv och personliga brev samt examensbevis och betyg. Ansök gärna tjänsten omgående då vi intervjuar löpande.


Om verksamheten

Xeeda etablerades 2004 och har sedan dess arbetat med större företag och organisationer, inom både den offentliga och privata sektorn. Xeedas värdegrund bygger på samverkan, precision och resultat. Det betyder att vi jobbar i nära samspel med kunden för att kunna ge precisa rekommendationer och fokusera på resultat. Vi arbetar långsiktigt för hållbara och bestående resultat för våra kunder.
Våra uppdrag finns i huvudsak i Stockholm hos verksamheter som arbetar med samhällskritiska funktioner där vi arbetar med olika frågor inom verksamhetsutveckling, leverantörsstyrning och informationssäkerhet. Uppdragen innefattar ofta rapportering och formulering av beslutsunderlag för ledningen hos våra kunder, vilket ställer krav på integritet, sekretess och noggrannhet samt förmåga att kunna formulera sig i text hos våra medarbetare.

Dela detta jobb

Logo
Vill du arbeta med leverantörsstyrning?

Jurek