ekonomijobb.se

Då en av våra konsultchefer går på föräldraledighet till jul söker vi en person som kan ta över rodret under minst ett år framöver. Vår konsultgrupp består av ett härligt gäng drivna och ambitiösa personer som arbetar för att hjälpa konsulter och kunder till framgång.  Därför söker vi dig som har ett ett genuint intresse för människor och brinner för affären. Tillsammans med kollegorna i gruppen ansvarar du för att matcha rätt konsult till rätt uppdrag, skapa goda kundrelationer samt förse affärsområdet med nya konsulter. Meritmind är ett entreprenörsdrivet och prisbelönt tillväxtföretag.

Som konsultchef arbetar du bland annat med

  • Att bygga nätverk både med kunder och kandidater
  • Rekrytering av egen personal
  • Att finna lösningar på kundbehov inom ekonomiområdet tillsammans med kunden och Meritminds övriga organisation
  • Att identifiera möjligheter och utmaningar hos potentiella och befintliga kunder
  • Att driva och utveckla affären framåt

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som drivs av att bygga nätverk, sälja och nå resultat. Det är nödvändigt att du tidigare har arbetat med tjänsteförsäljning, t.ex. inom bemanning. Vi ser även gärna att du har erfarenhet från ekonomiområdet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas på Meritmind och vara framgångsrik i rollen som konsultchef har du lätt för att skapa relationer och förstår komplexa bolagssammanhang. Du är intresserad av försäljning och av att göra affärer. Som person är du trygg i dig själv, har en hög energinivå och drivs av att skapa framgångsrika relationer. För att trivs i rollen bör du även vara bekväm i en varierad vardag där din agenda snabbt kan komma att ändras. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Vad erbjuder vi?
Du kommer att ingå i ett regionalt team med tydliga tillväxtmål där relationer till kunder och konsulter utmärks av engagemang, omtanke och långsiktighet. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och med stora möjligheter till personlig utveckling. Företaget har korta beslutsvägar, nöjda kunder, drivna medarbetare och utvecklas med stort kundfokus.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Ditt resultat värderas högt och dina personliga egenskaper är viktiga för stämningen och dynamiken på vår arbetsplats!

Placeringsort: Göteborg

Vikarierande konsultchef till Meritmind, Göteborg

Företag MERITMIND AB
Ort
Utgår

2019-11-08

Ansök nu

Dela detta jobb