ekonomijobb.se

Logga

Vikarier till Systembolagets Inköpssupport

Företag Systembolaget
Ort
Utgår

2019-08-25

Ansök nu

Vikarier till Systembolagets Inköpssupport

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu Vikarier till Inköpssupport. 

Är du en administrativ stjärna som har god dryckeskunskap och som ser service som en självklarhet? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om rollen

Vi söker vikarier till enheten Inköpssupport som handläggare under perioden augusti 2019-januari 2020. Du kommer till en enhet som består av ca 25 personer. Du kommer arbeta i gruppen som handlägger våra fasta sortiment, tillfälliga sortiment samt vårt beställningssortimentet. Hos Inköpssupport handlägger du köp till de olika sortimenten, registrerar och uppdaterar artiklar, bistår med support till leverantörer gällande artiklar, inköp eller deras tekniska portal till Systembolaget, Leverantörsportalen.

Ditt arbete hos oss kommer huvudsakligen att utföras i vårt affärssystem IFS, men innebär också mycket mejl- och telefonkontakt med våra dryckesleverantörer, butiker, kunder och distributörer. Tjänsten passar dig som vill ha möjligheten att se hur arbetet ser ut bakom våra flaskor på hyllorna och bidra till ett imponerat kundmöte för våra kunder.

Om dig

Vi söker dig som är öppen, är bra på och trivs med att lösa problem samt ser god kommunikation och god service som en självklarhet. Som person är du pålitlig och har förmågan att jobba självständigt. Du avslutar arbetsuppgifter inom utsatta tidsramar och efter givna processer. Vidare är du lyhörd och ser möjligheter istället för problem. För att trivas i rollen tycker du om att samarbeta, är noggrann, har en ödmjuk och prestigelös inställning samt är strukturerad och ser detaljer.

Vi söker dig som har goda kunskaper i Officepaketet. Har god dryckeskunskap. Du har erfarenhet eller intresse för administrativa arbetsuppgifter samt goda kunskaper i det engelska språket. Andra språkkunskaper samt dryckeskunskap motsvarande WSET Level 3 är meriterande. Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt.

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Friboren, på telefonnummer 08-503 303 60.

Om oss

Avdelningen Sortiment & Inköp arbetar för att våra kunder ska få ett sortimentserbjudande i världsklass. Vi består av fem enheter som tillsammans ansvarar för ett kundanpassat, hållbart och inspirerande sortiment - njutning utan att någon tar skada. Men vi vill även vara en betydande spelare bakåt i leverantörskedjan. En inspiratör som påverkar utvecklingen i vår bransch mot hög kvalitet och schyssta förhållanden för såväl människor som miljö. Med vår expertkompetens bidrar vi till det mervärde som Systembolaget levererar.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 augusti. Urvalet sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se 
systembolaget.se

Dela detta jobb

Logga
Vikarier till Systembolagets Inköpssupport

Systembolaget