ekonomijobb.se

Vik Ekonom till socialförvaltningen - administrativa avdelningen

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-24

Ansök nu

Vik Ekonom till socialförvaltningen - administrativa avdelningen

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Socialförvaltningens administrativa avdelning söker en vik ekonom.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som förvaltningsekonom på socialförvaltningen. Anställningen är ett vikariat på ca ett år. I uppdraget ingår arbete med budget, månadsrapporter, årsredovisning, olika typer av utredningsuppdrag, samt förbättringsarbete vad gäller ekonomiadministrativa rutiner och processer.

Du ska stödja våra chefer i ekonomiplanering, månadsuppföljning och analysarbete.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för utbildning i vår ekonomistyrningsmodell och de verktyg som används för budgetering och uppföljning av verksamhet.


KVALIFIKATIONER
För befattningen krävs ekonomisk utbildning på högskole-/universitetsnivå samt gärna minst 3 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom kommun eller annan offentlig förvaltning.

Som person är du analytisk, har lätt för att se helheter, samband och konsekvenser och tar initiativ till förbättringar. Du har ett konsultativt förhållningssätt, god pedagogisk förmåga och kan med lätthet uttrycka dig i tal och skrift.


ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Vik Ekonom till socialförvaltningen - administrativa avdelningen

Bodens kommun - Socialförvaltningen