ekonomijobb.se

Är du tålmodig, kreativ och envis? Då har vi uppdraget för dig!

”Som rådgivare inom trafik och samhällsutveckling är vi rustade för en värld i förändring. Med smidighet, lagspel, finurlighet och ett internationellt nätverk i toppklass levererar vi smartare, snabbare och mer hållbara projekt” 

Vår kollega ska på föräldraledighet och därför söker vi en vikare under ca ett års tid.
Som HR- generalist på Atkins arbetar du brett med HR-frågor, högt som lågt. Ett nära samarbete med våra chefer står i fokus, men också en synlighet och support för våra ca 250 medarbetare i Sverige. Som HR- generalist stöttar du med introduktion, rekrytering, kompetensutveckling, arbetsmiljö, arbetsrätt mm.

Du kommer vara placerad på vårt huvudkontor i Malmö, men tjänsten innebär en del resor i Sverige mellan våra olika kontor. Vi står även inför en spännande integrationsresa tillsammans med SNC-Lavalin som sommaren 2017 köpte Atkinskoncernen. Förutom teamet på Atkins på 6 personer, har SNC-Lavalin 4 stycken kollegor inom HR och lön. Tillsammans är vi ett härligt gäng som ser fram emot ett starkt och roligt samarbete samt god kommunikation och engagemang i verksamheten

Axplock av arbetsuppgifter

  • Arbetsrättsliga och arbetsmiljöfrågor
  • Lönefrågor
  • Chefscoaching
  • Arbetsmarknadsdagar och mässor
  • HR statistik
  • Företagshälsovård/rehabiliteringsärenden
  • Kontinuerligt utvecklingsarbete
  • Samarbete med våra kollegor i koncernen

Vem är du?

Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning och minst 3 års erfarenhet av brett HR-arbete.  Som person har du god kommunikations- och samarbetsförmåga där du har lätt för att utveckla och upprätthålla relationer. Du är förtroendeingivande, flexibel och lyhörd för vad organisationen och chefer behöver för stöd. Vidare är du nyfiken på utveckling, gillar att arbeta högt som lågt samt är sugen på att hamna i ett team som är resultatfokuserade, som har kul på jobbet och som tror att vi gör ett bättre jobb om vi gör det med ett leende och glimten i ögat.

Vi erbjuder

Inom Atkins arbetar vi tillsammans – tvärs över teknikområden, kontors- och landsgränser. Genom att utbyta idéer, söka nya perspektiv och inspireras av spännande personligheter är du med och bygger ett företag där mångfaldsarbetet inte stannar vid vackra ord. Vi har gott tempo, hög omställningsförmåga, är initiativrika och handlingsorienterade. Hos oss får du en spännande möjlighet att söka egna vägar till kunskap och utveckla ditt nätverk. Vi tror på att vi alla har mycket att lära av varandra när vi arbetar tätt tillsammans. Som en del av en världsomspännande koncern får du tillgång till ett unikt kontaktnät – rådgivare och specialister att fråga i Dubai, Västerås, London, Stockholm, Toronto, Bangalore osv. 

Det här är vi

Som ett av världens mest respekterade ingenjör- och designföretag är vi nu stolta över att vara en del av SNC-Lavalin koncernen med över 50.000 medarbetare tillsammans!

Vi är ett världsomspännande teknikkonsultföretag. I Sverige är vi ca 240 medarbetare inom Atkins placerade i Malmö, Hässleholm, Helsingborg, Göteborg, Varberg, Stockholm, Västerås samt Borlänge. Vi är den mindre konsulten med den globala spetskompetensen. Vår vision är att vara landets bästa rådgivare inom trafik och samhällsutveckling.

I Sverige månar vi om vår lokalkännedom och arbetar med allt från utredning och analyser i tidiga skeden, till att fungera som projekt- och byggledare under entreprenadfasen. Runt om i landet är vi med och förnyar det svenska järnvägsnätet, planerar gator och torg samt skapar bättre förutsättningar för ett hållbart samhälle i största allmänhet – från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Vi hoppas att du genom detta fått en inblick i vem vi är och nu vill vi gärna lära känna dig!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Heidrun Thorsteinsdottir, rekryterare på 076 628 5757, eller heidrun.thorsteinsdottir@atkinsglobal.com.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Logo

VI SÖKER VÅR NYA HR-GENERALIST

Företag Atkins AB
Ort
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb