ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Vi söker strategisk inköpare!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-04

Ansök nu

Vi söker strategisk inköpare!

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Till vår kunds verksamhet söker vi en inköpare som skall ansvara för strategiska och operativa aktiviteter.Du kommer ingå i en tvärfunktionell grupp som jobbar mot utveckling och produktion. Du ansvarar för upphandlingar och tecknar leverantörsavtal samt ansvarar för att säkra långsiktiga och hållbara relationer. Du kommer på daglig basis hålla kontakt med företagets leverantörer och utföra inköp för projekt och produktion. Vi ser även att du övervakar leveranser och deltar aktivt i produktionsplanering för att säkerställa produktionstillgänglighet. Att planera och organisera alla inköpsaktiviteter inom olika kategorier och identifiera försenade artiklar och agera utefter detta. Du kommer att skicka ut anbudsförfrågan, analysera och välja det bästa alternativet. I ditt arbete kommer du att ha nära samarbete med sådana interna intressenter som programchef, strategisk planering, teknik, juridik, varuteam, kundsupport och produktion. Rollen som senior inköpare kräver både strategiska och operativa färdigheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kandidatexamen eller motsvarande inom en affärs-, teknik- eller vetenskapsdisciplin . Du bör även ha minst 3 års relevant affärserfarenhet inom inköp. I dina tidigare arbeten ser vi att du har arbetat med upphandling. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom tillverkande industri samt har en vana av att driva och leda egna upphandlingar. Arbetet innebär en del kontakter utomlands, vilket gör att vi söker dig som talar och skriver obehindrat på engelska.Du bör ha goda kunskaper i MS Office -verktyg speciellt Excel , samt tidigare erfarenhet av att interagera med en internationell leveransbas eller liknande. Vi ser att man har goda kunskaper i Pyramid eller ett annat material/ Upphandlingssystem. Låter det intressant? Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 30 November 2021. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Dela detta jobb

logga
Vi söker strategisk inköpare!

Premier Service AB