ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Vi söker seniora lönekonsulter till Ludvig & Co

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2023-02-13

Ansök nu

Vi söker seniora lönekonsulter till Ludvig & Co

Vill du vara med och göra skillnad? Vi vill vara en lönebyrå i framkant och söker därför dig som är driven, nyfiken på nya arbetssätt och gillar att utvecklas i samarbete med kollegor.

Som lönekonsult på Ludvig & Co kommer du att vara med och bygga branschens främsta lönebyrå inom vår nisch tillsammans med ett stort gäng engagerade kollegor.

Placeringsort: Flexibelt, vi finns på 130 orter och jobbar digitalt

Om tjänsten

Som senior lönekonsult hos oss kommer du att ansvara för hela löneprocessen till kunder av varierande storlek i olika branscher. Det innebär bl a att du i möten med kunden är lyhörd och proaktiv för att kunna utveckla leveransen och kundrelationen. Rollen ger dig en möjlighet att få ett helhetsansvar för dina kunder men som en del av teamet finns du alltid där för att stötta och hjälpa dina kollegor.

Dina uppgifter består bl.a. av: 

  • Uppdragsansvar för flertalet kunder

  • Säkerställa god kvalitet i löneleveransen

  • Bidra till ständig utveckling av våra processer

Du kommer att vara en del av en arbetsgrupp som känner glädje och stolthet över att få arbeta i en rådgivande roll. Vi är ett glatt gäng som stöttar varandra och drivs av att ge den bästa servicen! Vi jobbar i team och du behöver därför aldrig känna dig ensam i dina frågor.

Vi tycker det är viktigt med balans i livet och vi uppmuntrar och möjliggör arbete både från kontoret och hemmet tack vare våra digitala processer. Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens samt påverka ditt arbete.  

Därför kommer du trivas hos oss

Affärsenhetschef inom Lön, Ann-Sofie Larsson berättar:

Du kommer bli en del av ett team på drygt 30 medarbetare med hela Sverige som kundbas. Det finns ett stort engagemang i det vi gör och vi arbetar just nu med flera viktiga utvecklingsprojekt där du kan vara med och bidra. Vi säkrar vår leverans genom gemensamma arbetssätt och skapar därigenom en kvalitet och trygghet för våra kunder. Som chef drivs jag av affärsmässighet och tydlighet och förväntar mig ett starkt kundfokus av mina medarbetare.

Som anställd ska du känna att du ges mycket ansvar samtidigt som du själv till viss del kan styra din tid och vardag.

Vi söker dig

Du har minst fem års arbetslivserfarenhet som lönekonsult, varav några år från en outsourcingverksamhet där du har hanterat olika kollektivavtal. Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot lönehantering och är auktoriserad eller har kunskaper för att kunna bli det inom en snar framtid. Du har ett positivt förhållningsätt till förändringar i allmänhet och digitala verktyg i synnerhet och du lär dig snabbt nya saker. Mot kunder och kollegor är du lyhörd, flexibel och lösningsorienterad. Du behöver även vara noggrann, strukturerad och ansvarstagande i rollen som lönekonsult. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, du bör även vara bekväm med att kommunicera på engelska. Vidare är det meriterande om du har arbetat i några av följande löneprogram; Visma lön, Hogia Lön Plus, Flex HRM och/eller Fortnox lön samt något försystem.

För att lyckas behöver du

  • Trivas i konsultrollen och ha ett affärsmässigt tänk

  • Ha ett stort yrkesmässigt engagemang

  • Tycka om att arbeta med många kunder i olika branscher

För att vara med och bygga framtidens lönetjänst ser vi att du är nyfiken på, och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsenhetschef Ann-Sofie Larsson 08-700 2003 eller någon av våra andra kollegor på respektive ort:

AnnMarie.Philipsson@ludvig.se, telnr 0431-418124 (Bitr.Enhetschef Ängelholm)
Therese.Melander@ludvig.se, telnr 0521-572411 (Bitr. Enhetschef Vänersborg)

Vi ser fram emot din ansökan!  

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: lönekonsult, löneadministratör, senior lönekonsult, erfaren lönekonsult, auktoriserad lönekonsult, payroll, Hogia Lön, Hogia Lön Plus, Visma lön, Flex HRM, Fortnox lön

 

Dela detta jobb

Logo
Vi söker seniora lönekonsulter till Ludvig & Co

LUDVIG & CO