ekonomijobb.se

logga

Vi söker lönekonsulter till BDO Syds tillväxtresa

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-10

Ansök nu

Vi söker lönekonsulter till BDO Syds tillväxtresa

Följ med oss på vår spännande tillväxtresa! Vill du bli en del av en organisation som har haft branschens nöjdaste kunder 8 år i rad och som varje dag strävar efter att ge den bästa möjliga kundupplevelsen?

Vi söker dig med några års erfarenhet som lönekonsult som vill vara med och bygga upp BDO:s löneorganisation i Syd!

Vad kan vi erbjuda?

På BDO ges du möjlighet att utveckla din kompetens, du får från första början stort ansvar samt möjlighet att påverka ditt arbete. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt, vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Vårt breda tjänsteutbud innebär också att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag.

Vi förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Därför satsar vi långsiktigt på individuell utveckling och har ett stort fokus och utbud i vårt gedigna utbildningsprogram där du kommer att ingå.

Om rollen

Som lönekonsult hos oss kommer du arbeta med kunder av varierande storlek i olika branscher och i denna roll kommer du även att arbeta med internationella kunder. Du genomför självständigt dina egna löneserviceuppdrag med hög kvalitet och service där du själv arbetsplanerar uppdragen. Du har nära kontakt med kunder och ansvarar för hela löneprocessen, rapportering, tolkning och rådgivning av avtal och regler. Likaså har du kvalitetsansvar mot kund.
Då vi på BDO främjar en digital arbetsmiljö, spelar det mindre roll vilket kontor du utgår från i rollen. Kontoren ligger i Malmö, Helsingborg och Ängelholm/Klippan.

Hög service och personligt engagemang är något som kännetecknar vårt arbetssätt och BDO arbetar kontinuerligt med att kvalitetssäkra, effektivisera samt digitalisera processerna. På sikt finns det möjlighet att handleda praktikanter och nyanställda samt hålla i interna utbildningar tillsammans med kollegor.

Vem är du?

Din personlighet och förmåga att ta människor är minst lika avgörande för oss som ditt CV. Vi tror att du som söker är målfokuserad och driven. I vår familjära företagskultur lägger vi stor vikt vid social kompetens tillsammans med problemlösning och drivkraft. Eftersom BDO ingår i en global organisation och du kommer att arbeta med internationella kunder behöver du ha goda kunskaper i engelska.

Vidare ser vi att du:

  • Har en relevant löneutbildning, eller motsvarande erfarenhet förvärvad genom arbete
  • Minst tre års erfarenhet av självständigt lönearbete, både i mindre och medelstora bolag
  • Tidigare arbetat på lönebyrå för kunds räkning och känner dig hemma i en rådgivande roll som konsult

Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med internationella kunder och/eller har erfarenhet av Hogia Lön Plus eller Hogia Lön.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar BDO med Jurek. Du är därför varmt välkommen med din ansökan direkt via www.jurek.se

Har du några frågor om tjänsten var vänlig kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se eller Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Om BDO

Vår vision är enkel: att ge den bästa kundupplevelsen. Det innebär i korthet att vi alltid erbjuder det lilla extra. BDO har som vision att ingen byrå oavsett storlek ska kunna mäta sig med oss i kvaliteten i kundrelationer och kundnöjdhet. Glädjande nog har också BDO den högsta siffran i kundundersökningen Svenskt Kvalitetsindex (SKI), och befäster därmed den position i toppen som vi haft i flera år. Våra nöjda kunder bekräftar därmed att vi har både kompetensen och engagemanget som gör skillnad.

BDO är en av Sveriges ledande revisions- och rådgivningsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är ca 700 medarbetare och finns i ett 20-tal orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 80 000 medarbetare fördelade på drygt 1 600 kontor i ca 162 länder.

Dela detta jobb

logga
Vi söker lönekonsulter till BDO Syds tillväxtresa

Jurek