ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Vi söker en systemansvarig till vår småföretagarlösning

Ansök nu

Vi söker en systemansvarig till vår småföretagarlösning

Har du en bakgrund inom lön/HR? Är du en noggrann och analytisk person som gillar problemlösning? Vill du jobba i ett stabilt och framgångsrikt företag som är känt för sin härliga gemenskap? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten

Flex Applications är under stark tillväxt och söker efter en ny talang som i rollen som systemansvarig vill hjälpa oss att ta vår småföretagarlösning Flex SBE (Small Business Edition) till nya höjder. 

Flex Applications är unika på marknaden med att leverera ett komplett webbaserat system för hela företagets personaladministration. I Flex SBE har vi skalat ner och anpassat produktportföljen för att matcha det mindre företagets behov, med användarvänliga verktyg för reseräkningar, tidrapporter och lönehantering på webben och i mobilen. Målet är att erbjuda ett ändamålsenligt och kostnadseffektivt alternativ som det mindre företaget snabbt kommer igång med hjälp av färdigkonfigurerade mallar anpassade efter respektive bransch och kollektivavtal.

Som systemansvarig kommer du att vara en nyckelspelare i arbetet med att växla upp vårt SBE-erbjudande och göra systemet till ett attraktivt alternativ för småföretagare inom en stor bredd av branscher. I din roll arbetar du i nära samverkan med vår affärsområdeschef för Flex SBE.

Är du en metodisk och strukturerad person som trivs med ett stort eget ansvar? Tilltalas du av chansen att få jobba i en viktig strategisk roll med stora möjligheter att påverka den fortsatta utvecklingen av vårt produktutbud? Då är chansen stor att du är rätt person för oss!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att driva och praktiskt hantera ärenden som rör uppsättning av funktionalitet i vår småföretagarlösning Flex SBE samt i viss omfattning övriga delar av vårt HRM-system Flex HRM.

Detta inkluderar att:
– Ta fram nya och underhålla befintliga kollektivavtalsmallar i Flex system i enlighet med målgruppens behov
– Hantera övriga typer av uppsättningsfrågor, exempelvis behörighetsstrukturer och dashboards, för att förbereda och föreslå olika lösningar i systemen
– Hålla dig ajour med förändringar inom avtalsområdet genom omvärldsbevakning, informationsinhämtning och fortbildning
– Ha löpande avstämningar med övriga interna funktioner på Flex Applications

I tjänsten erbjuder vi: 
– En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
– Möjlighet att arbeta med en produktportfölj med kraftfulla, moderna och stabila system från en dominerande aktör på marknaden
– Professionella, engagerade och hjälpsamma kollegor
– En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteter
– Generöst friskvårdsbidrag och anslutning till en förmånsportal
– Centralt belägna och fräscha lokaler med närhet till kollektivtrafiken

Om dig

Till denna roll söker vi en person som är metodisk, strukturerad och noggrann. Vidare behöver du ha en grundlig lönekompetens med de kunskaper som krävs för att tolka kollektivavtal och upprätta mallar. Eftersom rollen innebär en nära samverkan med kollegor är du också en bra lagspelare med god kommunikativ och social kompetens.

Vi söker dig som:
– Har erfarenhet och kompetens inom lönehantering och lönesystem
(meriterande om du har erfarenhet av Flex Lön).
– Har grundläggande kunskaper inom försystem för tidrapportering/ reseräkningar/bemanning (meriterande om du har erfarenhet av Flex HRM).
– Är analytisk och besitter en god problemlösningsförmåga.
– Har en god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Om oss

På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi cirka 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.

Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.

Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.

Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!

Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.

Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Exempel på trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Välkommen med din ansökan!

Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se. Ange 220531-SA i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2022-05-31.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Ellersten, på mejl johan.ellersten@flexapplications.se.

 

Dela detta jobb

logo
Vi söker en systemansvarig till vår småföretagarlösning

Flex Applications Sverige AB