ekonomijobb.se

Vi söker en produkt- och inköpsansvarig inom marknadsområdet kabel

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-14

Ansök nu

Vi söker en produkt- och inköpsansvarig inom marknadsområdet kabel

Tjänsten
Du kommer ingå i ett team som består av sju personer inom elinstallation och industri. Som produktchef / produktspecialist för Elektrodskandias kraftkabelsortiment och tillbehör ansvarar du för sortimentets sammansättning. Du är uppdaterad om marknadens behov/utveckling inom produktområdet och utformar/genomför strategier och marknadsplaner.

Du kommer att äga och vårda kraftkabelsortimentet samt skapa förutsättningar för sortimentets lönsamhet. Du kommer också vara behjälplig som teknisk support och finnas till hands internt och externt för utbildning, vid upphandling, vid offerter, möten, event samt vid mässor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har goda kunskaper inom kabel och med din affärsmässighet och ditt intresse för marknadsföring och teknik ser du till att skapa tillväxt och en god lönsamhet inom kategorin.

Du klarar av att hantera rollen som projektledare och uppskattar att arbeta med många funktioner internt i bolaget. Van användare av affärssystem och Excel samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Som person är du relationsskapande och du trivs i en miljö med mycket kontakt med leverantörer och kollegor. Du har ett affärsfokus och är lyhörd för marknadens behov. Du kan arbeta strukturerat och har förmågan att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Självklart har du ett intresse och öga för design samt förmåga att se smarta kreativa lösningar!

 Övrig information
Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta Håkan Svärd, Marknadschef Elinstallation och Industri, tel: +46 76 769 50 65. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström, tel: 040-38 51 13.

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen in med din ansökan!

Placeringsort: Sollentuna 
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Elektroskandia Sverige AB är Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Företaget omsätter 6,3 Miljarder SEK finns på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. Vi marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data/säkerhet och belysning. Vi äger Cylindavarumärket där vi sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom vårt kompletta sortiment av vitvaror.  

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 43 000 personer inom 245 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter. 

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cebebelysning.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern samt har möjligheten att ladda ned företagets Hållbarhetsrapport. 

Dela detta jobb

Vi söker en produkt- och inköpsansvarig inom marknadsområdet kabel

Elektroskandia