ekonomijobb.se

-->

Agenta bedriver fondverksamhet och investeringsrådgivning och står under tillsyn av Finansinspektionen. Vi hanterar ca 14 mdr SEK, i huvudsak via sex egna fonder, på uppdrag av institutionella investerare. En viktig del av vårt arbete är att identifiera framgångsrika förvaltare runt om i världen, och kombinera dessa i fonderna utifrån inriktning och profil. För mer information, se http://www.agenta.nu/

Vi söker en Medarbetare till vår ekonomifunktion

Vill du jobba i ett litet, dynamiskt och framgångsrikt företag med stort ansvar och möjlighet både till omväxlande arbete och att utvecklas inom finansbranschen? Då kan du vara den vi söker! Agenta avser att förstärka vår ekonomifunktion och fondadministration med en ekonom med relevant bakgrund och utbildning.

Om Tjänsten

Du kommer att jobba i ett tight team med omväxlande arbetsuppgifter. Förutom bokföring och ekonomitjänster kan du komma att arbeta med bland annat kurssättning och NAV-beräkning samt övrig fondadministration i våra fonder, rapportering till kunder och myndigheter, samt marknadsbearbetning och delta i olika förändringsprojekt som ekonomifunktionen driver. Rollen kommer även att innefatta kontakter med tex förvaringsinstitut, kunder, tjänsteleverantörer och revisorer. I denna roll ställs du ofta inför nya frågor, projekt och regelverk etc.

Om dig

Vi söker en trygg person med integritet. För att trivas hos oss bör du också vara prestigelös, ödmjuk och bra på att samarbeta. Det är viktigt att kunna ställa upp för andra och kunna administrera både med enklare och mer komplexa arbetsuppgifter. Att du är nyfiken och analytisk som person med en god problemlösningsförmåga värdesätter vi också. Vi har höga förväntningar när det gäller noggrannhet, kreativitet och eget ansvarstagande. Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet från arbete inom antingen fondadministration, revision eller redovisning.

Om du har frågor, ring Jonny Borgmalm på 08-402 19 06

Vi söker en Medarbetare till vår ekonomifunktion

Ansök nu

Dela detta jobb