ekonomijobb.se

Logo

AxÖ Consulting

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen. Vi arbetar med att förse regionens näringsliv och offentliga sektor med rätt kompetens. Vi vill se våra kunder växa och lyckas och vi vill växa och lyckas med dem. Vi sitter strategiskt placerade i Karlskoga och Örebro, två industristäder med flertalet välkända nationella och internationella bolag.

För ett konsultuppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga söker vi nu en inköpsassistent med goda administrativa erfarenheter. Uppdraget förväntas starta senast 2 september och pågå året ut med goda chanser till förlängning. 

Arbetsuppgifter:

Vår kund befinner sig i tillväxt och inköparna har mycket att göra. Som inköpsassistent kommer du att assistera företagets inköpare med administrativt arbete i affärssystemet SAP. Du kommer att:

  • Registrera ordererkännande
  • Kontrollera ordertekniska uppgifter som pris och referenser

Vem söker vi?

Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning och har goda kunskaper i Svenska och Engelska både i tal och skrift. Du har goda datakunskaper, erfarenhet av Excel, en merit om du tidigare arbetat i SAP eller liknande affärssystem. 

Som person är du strukturerad och noggrann och har ett öga för detaljer. Du är ambitiös, prestigelös och flexibel.

Vid tillsättning av detta uppdrag läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Information och ansökan

Detta är ett konsultuppdrag via AxÖ Consulting. Urval sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan. 

Vi söker en inköpsassistent

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Dela detta jobb