ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker en Företagsrådgivare till Sparbanken Nord i Älvsbyn

Företag Sparbanken Nord
Ort
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Vi söker en Företagsrådgivare till Sparbanken Nord i Älvsbyn

Är du en driven relationsbyggare som vill vara den självklara mottagaren av nya affärsidéer och drömmar? I så fall ska du söka jobb hos oss!

Din roll

Vi söker dig som älskar kundmötet, det fysiska såväl som det digitala. Du gillar att göra affärer och trivs med ett affärsmässigt och proaktivt arbetssätt. I rollen som företagsrådgivare har du ansvar för en egen kundstock och arbetar med företagsanalyser, finansiering, placeringar, rådgivning och försäljning utifrån ett helhetsperspektiv för varje enskild kund.

Du blir kontorets enda företagsrådgivare och det är viktigt att du besitter förmågan att på ett självständigt sätt driva ärenden, lösa utmaningar samt ta egna initiativ till nya kontakter och utvecklade arbetssätt. I rollen verkar du i strategiska frågor i nära samarbete med kontorschefen. På kontoret är vi ett drivet och härligt gäng på totalt åtta personer.

Dina nyckelkompetenser

Det är önskvärt att du har god erfarenhet av företagsaffärer och/eller företagsrådgivning. I ditt tidigare yrkesliv har du lärt dig vikten av nätverksbyggande för att nå framgång i affärer. Du bör ha akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig kompetens.

Som person är du analytisk, resultatinriktad och en lagspelare som trivs i sociala sammanhang. Du har en god förmåga att skapa och bibehålla tillit och förtroende med både befintliga och nya kunder. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och dina personliga egenskaper är viktiga.

Arbetet kommer att innebära kundmöten ute hos kund, körkort och tillgång till egen bil är därför ett krav. Tjänsten är på heltid, dvs 38,5h/v. Tillträde efter överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan! Urval kan komma att ske löpande.

Därför ska du söka dig till Sparbanken Nord

Vårt arbetsgivarlöfte är att agera som en attraktiv arbetsgivare för nuvarande och blivande medarbetare. Vi värnar också om den plats vi bor och verkar på genom det vi kallar samhällsnytta. Som medarbetare är du med och bidrar till att göra skillnad för människor, föreningar och företag där vi finns.

 

Dela detta jobb

Vi söker en Företagsrådgivare till Sparbanken Nord i Älvsbyn

Sparbanken Nord