ekonomijobb.se

Vi söker en företagsrådgivare till Östra Norrbotten

Företag Sparbanken Nord
Ort
Utgår

2021-08-15

Ansök nu

Vi söker en företagsrådgivare till Östra Norrbotten

Sparbanken Nord är regionens egen bank med verksamhet i de tio kommunerna Arjeplog, Arvidsjaur, Gällivare, Jokkmokk, Kiruna, Pajala, Piteå, Älvsbyn, Överkalix och Övertorneå. Med en affärsvolym på drygt 50 miljarder kronor och 200 medarbetare vid 11 kontor är vi en av landets största sparbanker och en betydande finansiell aktör i Norrbotten. En del av vinsten avsätter banken till sånt som är bra för regionen. Vi kallar det för Sparbanken Nord - Framtidsbanken.

Vi söker en företagsrådgivare till Östra Norrbotten

Vi söker en driven relationsbyggare som i sin roll som företagsrådgivare vill vara den självklara mottagaren av nya affärsidéer och drömmar. Vi söker dig som älskar kundmötet, det fysiska såväl som det digitala. Du gillar att göra affärer och trivs med ett affärsmässigt och proaktivt arbetssätt.

Tillsammans bildar Sparbanken Nords kontor i Överkalix, Övertorneå och Pajala det vi kallar för "Östra Norrbotten". Kontoren har en gemensam kontorschef och ett aktivt samarbete och utbyte mellan varandra. Nu söker vi en Företagsrådgivare med placering på något av kontoren i Östra Norrbotten. Du kommer att ansvara för en egen kundstock i Överkalix men ingår också i ett team med två andra företagsrådgivare där du utöver arbetet i Överkalix också stöttar dina kollegor.

Största delen av arbetstiden befinner du dig i möte med kunder, företrädesvis ute hos företagen. Du arbetar med företagsanalyser, rådgivning, finansiering, placeringar och försäljning utifrån ett helhetsperspektiv för varje enskild kund.

I ditt tidigare yrkesliv har du lärt dig vikten av nätverksbyggande för att nå framgång i affärer. Du har god erfarenhet av företagsaffärer och/eller företagsrådgivning. Erfarenhet från näringslivet ses också som meriterande.

Som person är du analytisk och resultatinriktad. Du är en social lagspelare som har lätt för att skapa, bibehålla och utveckla goda kundrelationer. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och dina personliga egenskaper är viktiga.

Vi tror att du har läst ekonomi på gymnasienivå, akademisk examen från högskola/universitet är ett stort plus. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Tjänsten är på heltid, dvs. 38,5 h/vecka och placeringsort sker i dialog med kontorschef. Tillträde enligt överenskommelse.  

Därför ska du söka dig till Sparbanken Nord:

Vårt arbetsgivarlöfte är att agera som en attraktiv arbetsgivare för nuvarande och blivande medarbetare. Det gör vi genom att:

  • Stå upp för och leva våra värderingar: närmare, tryggare, ansvarsfulla.

  • Aktivt arbeta med att ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv.

  • Värna om den plats vi bor och verkar på genom det vi kallar samhällsnytta. Som medarbetare är du med och bidrar till att göra skillnad för människor, föreningar och företag där vi finns.

 

Sista ansökningsdag

2021-08-15

För mer information om tjänsten

Eva Älgamo 

Kontorschef Östra Norrbotten

eva.algamo@sparbankennord.se

 070-252 85 16

 

Victoria Hannedahl 

Facklig kontaktperson

victoria.hannedahl@sparbankennord.se

0927-75852

 

Hemsida

https://www.sparbankennord.se/

Placeringsort

Östra Norrbotten

Dela detta jobb

Vi söker en företagsrådgivare till Östra Norrbotten

Sparbanken Nord