ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker en ekonomichef till spännande konsultuppdrag!

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2022-02-20

Ansök nu

Vi söker en ekonomichef till spännande konsultuppdrag!

Vi söker en ekonomichef till ett mindre fastighetsbolag i Skåne. Uppdraget är på heltid och kommer börja i februari och pågå i minst 9 månader, med chans till förlängning.

I rollen som ekonomichef är du totalansvarig för ekonomin och för ekonomienheten. Du har personalansvar för 4 personer och ingår i ledningsgruppen. Då det är ett mindre bolag kräver rollen att du jobbar både operativt med den dagliga ekonomin och med strategiska frågor.  

Vi söker dig som har erfarenhet från fastighetsbranschen och har goda och dokumenterade kunskaper inom ekonomiområdet. Du har tidigare jobbat som ekonomichef alternativt har du lång erfarenhet inom området och är redo att ta nästa steg i din karriär.

Välj själv – vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare inblick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som att stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta Sara Backlund på sara.backlund@fasticon.se eller 073-415 43 14.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Dela detta jobb

Vi söker en ekonomichef till spännande konsultuppdrag!

Fasticon AB