ekonomijobb.se

Logga

Vi söker en driven gruppchef till affärsområdet företagsservice i Nyköping!

Företag BDO
Ort
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Vi söker en driven gruppchef till affärsområdet företagsservice i Nyköping!

Hos oss får du möjligheten att växa som individ och yrkesperson.

På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. Vi tror att det är vår samlade kompetens och vår kultur som gör att kunderna väljer oss som långsiktig affärspartner, både här i Sverige och internationellt.

BDO:s drivkraft och våra värderingar — vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För femte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder.

Vill du vara med och utveckla branschens bästa leverans och största kundupplevelse?

BDO Nyköping växer så det knakar och vi letar efter dig som vill vara med på vår tillväxtresa! Vårt kontor är beläget i Sunlights lokaler i Nyköping där vi idag sitter ca 20 medarbetare som jobbar med revision, lön och redovisning. Vi är ett personligt kontor med tillgång till stor kompetens. Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och rollen som gruppchef inom företagsservice ger dig från första början mycket ansvar.

Tjänsten
I denna viktiga chefsroll så söker vi dig som trivs med att bygga framgångsrika team genom glädje och energi. Till vårt kontor i Nyköping söker vi nu en gruppchef till vår grupp inom redovisning och lön som gemensamt går under namnet företagsservice. I tjänsten som gruppchef förväntas du skapa en tydlig arbetsstruktur och fördela arbetet inom gruppen som i nuläget består av sju redovisningskonsulter och två lönekonsulter. I denna roll ingår även eget kundansvar och arbete med redovisning varför vi gärna ser att du har minst fem års erfarenhet av arbete som redovisningskonsult. Tidigare dokumenterad ledarerfarenhet samt egen kundstock ser vi som meriterande. Som gruppchef rapporterar du direkt till Nyköpingskontorets kontorschef. Du ansvarar för att nå uppsatta resultat-, sälj- och utvecklingsmål i affärsplanen. Vi ser dig som en aktiv och viktig spelare i utvecklingen av företagsservice erbjudande, metodutveckling och löpande förändringsprojekt tillsammans med dina gruppchefskollegor och affärsområdesansvarig.

Vem är du?
Vi ser gärna att du är en person som:

• har förmågan att entusiasmera och utveckla medarbetarna för att nå bästa affärsmässiga resultat
• har egenskaper som initiativrik, förtroendeingivande, lyhörd, ödmjuk och strukturerad
• är van att driva egna projekt och drivs av att förbättra och hitta nya effektivare sätt att arbeta på
• har stor social förmåga och kan etablera och utveckla förtroendefulla relationer internt såväl som externt
• är auktoriserad redovisningskonsult och kan stötta dina medarbetare i komplexa projekt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från konsultverksamhet inom redovisnings- eller revisionsbranschen.

Vi erbjuder
På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. För att vara världens femte största revisions- och konsultorganisation är stämningen inom BDO förvånansvärt avslappnad och familjär. Vi uppmuntrar och underlättar för våra medarbetare att nå en bra balans mellan arbete och fritid.

BDO:s drivkraft och våra värderingar – vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För sjätte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder.

BDO Nyköping är på väg mot en spännande tillväxtresa. Du vill väl också vara med där det händer? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt!

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Nyköping

Kontaktperson
Sara Hansson, HR-Koordinator, sara.hansson@bdo.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Här kan du läsa mer om hur vi på BDO behandlar dina personuppgifter http://www.bdo.se/BDO_SE/media/bdo/Dokument/Integritetspolicy/Integritetspolicy_HR_BDO_180518.pdf

Dela detta jobb

Logga
Vi söker en driven gruppchef till affärsområdet företagsservice i Nyköping!

BDO