ekonomijobb.se

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Vi söker till vår uthyrningsverksamhet en ekonomiassistent som ska arbeta på plats hos en av våra kunder.
Tjänsten innebär att du ingår i ett team om 3 personer där du kommer att ha ansvar för fakturering av projekt, lägga upp nya kunder, kontrollera tidrapporter inför lönekörningar, ta hand om leverantörsfakturor och kundreskontra. Meriterande är om du har längre erfarenhet av kundreskontra. Tjänsten är på 75% till en början men kan bli mer och då 100% om kunden får större behov. Start för detta uppdrag är under mars/april och sträcker sig till hösten. Stor chans att få en anställning hos kunden.

Kvalifikationer
Vi söker efter dig som har en ekonomiutbildning om minst KY-utbildning eller annan ekonomisk utbildning samt att du har några års erfarenhet från att arbeta som ekonom eller ekonomiassistent. Meriterande är om du har arbetat i system som Visma PX.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav
Körkort B
Bil
Ekonomisk utbildning

logga

Vi söker ekonomiassistent

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb