ekonomijobb.se

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast eller sjuksköterska och vill jobba på bank

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-06

Ansök nu

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast eller sjuksköterska och vill jobba på bank

Försäkringar är ett av de viktigaste områdena just nu, speciellt med den pandemi vi har igång. Vi behöver dig som kanske längtar efter att få byta sjukhus till kontor. Men samtidigt få vara med och bidra till samhällsnytta. Rollen är som Medicinsk riskbedömare till en av Sveriges största banker.

Om tjänsten

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Rollen är start omgående och sträcker sig fram till 31/3 2021 med chans till förlängning.

Du erbjuds

  • En dedikerad konsultchef och karriärspartner

  • En möjlighet att växa på ett snabbrörligt företag

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som Medicinsk riskbedömare kommer du utgå från kontoret och handlägga inkommande ärenden för i första hand livbedömningar i vår kunds produkter för privaterbjudande.

Du utför arbetet utifrån gällande försäkringsvillkor och rutiner i kombination med din kompetens inom sjukvården. Kundkontakt är en stor del av arbetet, du kommer att ha ett kontinuerligt samarbete med kundens sjukvårdsförmedling och privata vårdgivare.

Vi söker dig som

  • Har en relevant legitimerad sjukvårdsutbildning såsom: Sjuksköterska, sjukgymnast, naprapat eller kiropraktor

  • Har erfarenhet av medicinsk riskbedömning

Vidare har du även ett genuint intresse av försäkring och villkorstolkning, samt erfarenhet av förändringsarbete i en verksamhet. Det är meriterande om du även har erfarenhet av arbete inom försäkring.

Som person är du serviceinriktad, du brinner för att ge bästa möjliga service till våra kunder och har en mycket god samarbetsförmåga. Du har en mycket god kommunikativ förmåga, både muntligen och skriftligen.

Övrig information

  • Start: 12 oktober

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Stockholm City

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast eller sjuksköterska och vill jobba på bank

Academic Work