ekonomijobb.se

Varbergs kommun har nu drygt 64 000 invånare och befolkningen ökar ständigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livs-kvalitet. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, fantastiska stränder och goda kommunikationer. Utmaningar som ligger framför oss är byggandet av en tågtunnel under staden, delar av hamnen ska flyttas och nya stadsdelar ska formas och växa upp vid havet och runt om staden.

Varbergs kommuns vision är att vi ska vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas att du vill vara med!

ARBETSUPPGIFTER
Är du ekonom med intresse för stadsbyggnad och tycker om att arbeta med budget, uppföljning och redovisningsfrågor? Vill du vara med och arbeta för att verksamhetens resurser tillvaratas optimalt och på ett ekonomiskt fördelaktigt sätt? I sådana fall kan detta vara tjänsten för dig.

Tjänsten innebär ett nära samarbete med cheferna i vår verksamhet för att samordna och utveckla gemensamma effektiva modeller och rutiner för verksamheten. I uppdraget ingår bland annat löpande arbete med budgetering, uppföljning, bokslut och analyser för att stödja och vara ekonomisk rådgivare åt verksamhetens chefer.

KVALIFIKATIONER
Du har en akademisk examen inom ekonomi och några års erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete där du har arbetat med redovisning, budget, uppföljning och bokslut. Gärna erfarenhet från ekonomiarbete inom kommun.

Vi söker dig med ett lösningsfokuserat förhållningssätt där du utgår från helheten och har förmågan att fokusera på väsentligheter för att göra ekonomiuppföljningen enkel, intressant och kvalitativ.

Som person är du analytisk och tar initiativ som visar på nya möjligheter utifrån verksamhetens förutsättningar. Vi värdesätter att du är serviceinriktad, förändringsbenägen, drivande, kreativ och är van vid självständigt arbete. Du har ett strukturerat arbetssätt, god prioriteringsförmåga, har lätt för att samarbeta och uttrycka dig i tal och skrift samt goda datakunskaper.

ÖVRIGT
Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Logga

Verksamhetsekonom

Företag Varbergs Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Dela detta jobb