ekonomijobb.se

Verksamhetscontroller

Ort
Utgår

2018-08-05

Ansök nu

Verksamhetscontroller

Arbetsplats

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Är du intresserad av demokrati och samhällsfrågor? Vill du jobba i en prestigelös organisation där vi utvecklas och lär av varandra? Då hoppas vi få välkomna dig till oss.

Arbetsbeskrivning

Jobbet som verksamhetscontroller är placerat på staben där vi jobbar centralt med stöd och styrprocesser gentemot förvaltningens alla verksamheter.

Du ansvarar för att samordna, strukturera, analysera och följa upp verksamheternas mål och kvalitet. Till din hjälp finns olika verktyg, system och metoder för att analysera verksamheterna och ta fram underlag till förbättringsarbete och ökad måluppfyllelse. Du kommer även att ta fram statistik och relevanta nyckeltal. Som verksamhetscontroller jobbar du i nära samspel med förvaltningsledningen, verksamhetschefer och övriga specialistfunktioner.

Vi är glada för den goda stämning och starka sammanhållning vi har i teamet. Vi är måna om att ge varandra stöd och konstruktiv feedback för att göra varandra bättre. Hoppas du vill bli en av oss.

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning exempelvis inom ekonomi, statsvetenskap eller annan inriktning vi bedömer som likvärdig. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet är det meriterande.

Som person är du engagerad och har lätt att motivera dig själv och visa entusiasm och initiativ i jobbet. Du är van att agera proaktivt och har ett brett perspektiv på frågor vilket avspeglas i att du är kvalitetsmedveten, noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vi ser också att du är analytisk och har förmåga att se mönster och möjliga lösningar.

Jobbet medför täta kontakter med ledningen och medarbetare varför stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Lednings- och verksamhetsstöd
Box 66
742 21 Östhammar

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträde
2018-10-01 eller enligt överenskommelse.

Referensnummer
Dnr KS-2018-498

Kontaktpersoner
Torbjörn Nyqvist
Administrativ chef
076-105 15 35

Facklig representant
Eva-Lena Grannas
Fackligt ombud Vision
0173-86000 vx

Dela detta jobb

Verksamhetscontroller

Östhammars kommun