ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Verksamhetscontroller

Företag Varbergs Bostad
Ort
Utgår

2022-12-15

Ansök nu

Verksamhetscontroller

Vi söker dig som drivs av att arbeta både strategiskt och operativt med fokus på prognos, budget och analysarbete!  

Varbergs Bostad är Varbergs största hyresvärd med cirka 5 600 lägenheter. Varbergs vision är att utvecklas till Västkustens kreativa mittpunkt – en vision som är en stark ledstjärna i hela vårt arbete. Som ett positivt led i stadens utveckling och inom ramen för vårt uppdrag att bostadsförsörja ett växande Varberg har vi planer på att bygga 1 500 hyresrätter inom de närmaste åren. Som en aktiv samhällsaktör är vi med och formar framtidens boende utifrån livskvalitet, miljö och hållbarhet. Det jobb vi gör tillsammans idag kommer att lämna bestående avtryck i framtiden.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med ekonomistyrning, service och kontroll samt dagliga frågor som berör fastigheter, verksamheten, rutiner och projekt. I din roll ingår bland annat att…

  • Ta fram budget och prognos

  • Utföra fastighetsanalyser

  • Medverka i bokslutsarbete och ta ansvar för att affärsplanen hålls uppdaterad

  • Ta fram, utveckla och analysera rapporter i BI-system

  • Medverka, leda och följa upp olika projekt

  • Ansvara för arbetet med bolagets ledningssystem samt kvalitetsarbetet. Du har en viktig roll i samband med bolagets ISO-certifieringar i miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning i ekonomi med några års erfarenhet av liknande arbetsupgifter, samt god förståelse för redovisning. Du har mycket goda kunskaper i Excel samt erfarenhet av att arbeta i affärssystem och BI, med vana att hantera och analysera stora datamängder. Besitter du även erfarenhet av fastigheter är det ett stort plus!

Som controller är du förmodligen analytisk och noggrann i hela din personlighet. Du kan på ett enkelt, självständigt och pedagogiskt sätt översätta analys till konkreta åtgärder. Är du dessutom social, kommunikativ och prestigelös, så kommer du att passa perfekt hos oss på Varbergs Bostad och teamet på ekonomiavdelningen.

Vi formar tjänsten tillsammans med dig, då stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du kommer till en början att utgå från vårt huvudkontor i centrala Varberg, men inom en snar framtid flyttar Varbergs Bostads verksamhet till helt nybyggda kontorslokaler – vilket vi ser mycket fram emot!

Team Varbergs Bostad
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett företag som är bland de främsta i branschen. Vi ser oss som ett lag - Team Varbergs Bostad. Vi har roligt tillsammans och trivs med det vi gör. Då blir också resultatet bra, så som att vi i flera undersökningar får toppbetyg av hyresgästerna. Bakom detta ligger ett lagarbete som präglas av mod, ansvar och delaktighet. Hos oss får du en trygg anställning i en kreativ arbetsmiljö. Vi erbjuder även ett flertal andra förmåner så som friskvård, gemensamma personalaktiviteter och goda möjligheter till kompetensutveckling.

Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Varberg

Län

     Hallands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2022/14

Kontakt

  • Catrin Lämpegård, Ekonomichef, 0340-697515

  • Clara Olson, HR-strateg, 0340-697531

Facklig företrädare

  • Henrik Bertilsson, 0340-697507

Publicerat

     2022-11-15

Sista ansökningsdag

     2022-12-15

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Verksamhetscontroller

Varbergs Bostad