ekonomijobb.se

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

Stadsbyggnadsförvaltningen utvecklar och vårdar natur, kultur och byggd miljö i Vaxholm. Vi ansvarar för allt inom stadsbyggnadsområdet; från att bedriva bibliotek, underhålla gator och bygga nya skolor till att planera för nya bostadsområden och ge bygglov och startbesked till nya byggnader. Även frågor kring trafik, kultur och fritid ryms inom förvaltningen.

Förvaltningen består av sex enheter; bygglov- och GIS-enheten, planenheten, exploateringsenheten, fastighetsenheten, tekniska enheten och biblioteket. Totalt arbetar cirka 45 personer på stadsbyggnadsförvaltningen.

Vi söker en verksamhetscontroller som ska utveckla och samordna arbetet med kvalitetsfrågor, mål- och budgetprocess samt processkartläggning i hela stadsbyggnadsförvaltningen.

ARBETSUPPGIFTER
Utveckla och samordna förvaltningens arbete med kvalitets- och verksamhetsutveckling, i dagsläget i systemen Stratsys och 2c8.
Stötta chefer inom strategisk planering och uppföljning, bl a i mål- och budgetprocessen både på förvaltnings- och enhetsnivå.
Ansvara för att driva arbetet med processorientering på förvaltningen i samverkan med andra förvaltningar.
Medverka i Kvalitetsrådet tillsammans med kommunens övriga verksamhetscontrollers som representant för stadsbyggnadsförvaltningen.

Du ingår i förvaltningens stab och rapporterar direkt till stadsbyggnadschef.

KVALIFIKATIONER
Du har för uppdraget en adekvat utbildning och dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst med kvalitets-/verksamhetsutveckling och/eller processorientering. Du har gärna erfarenhet av och intresse inom stadsbyggnadsområdet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med strategisk planering och uppföljning. Då rollen innebär nära samverkan med ett stort antal medarbetare krävs att du har stor förmåga att samarbeta och att du är tydlig i din kommunikation. Dessutom behöver du vara flexibel då förvaltningen innehåller många olika verksamheter och arbetar för flera politiska organ med olika förutsättningar.

Erfarenhet från offentlig verksamhet är meriterande. Du arbetar självständigt med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete samt löser problem och arbetar utvecklingsinriktat. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vaxholms stad är en kulturell och naturskön stad med goda möjligheter till friluftsliv. Vi erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, förmånscykel och tillämpar flextid och semesterväxling.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons. Vi kan inte ta emot ansökningar på annat sätt.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Verksamhetscontroller

Företag Vaxholms stad
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-30

Ansök nu

Dela detta jobb