ekonomijobb.se

logga

VD assistent till Art Clinic i Göteborg

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-20

Ansök nu

VD assistent till Art Clinic i Göteborg

Jobbar du som VD-assistent i dag, älskar din roll och vill fortsätta med det? Men på ett företag som jobbar med passion i vardagen och är en av Sveriges ledande specialistkliniker? Då vill du jobba på Art Clinic vars vision är överträffa förväntningarna varje dag, i alla möten!

Om tjänsten
I rollen som VD-assistent fungerar du som stöd till bolagets VD samt tillviss del ledningsgruppen, en helt ny roll på bolaget där du får möjlighet att bidra med dina tidigare kunskaper. Du planerar och koordinerar mötesbokningar, resor, kalendrar och agendor, skriver material och olika former av mötesunderlag och presentationer. Kommer ha daglig kontakt med både ledning och styrelse.

Arbetsuppgifter
• Administrativ support till VD, ledning och styrelse samt kontinuerligt bistå VD i det dagliga arbetet inom en rad områden och projektledning.
• Medverka till att kallelser och dagordningar utformas och sänds ut
• Ta fram och sammanställa material inför möten, konferenser etc.
• Producera styrelsematerial för utskick samt till ledningsgrupp
• Utforma presentationer i XL/Powerpoint
• Protokoll och mötesdokumentation
• Boka resor, möten och konferenser
• Kontera leverantörsfakturor och hantera utläggsredovisning
• Månadsbrev ägargrupp/koncern etc.

Vad erbjuds du
Art Clinic sitter i fina fräscha lokaler, du kommer få jobba i ett härligt gäng som kommer göra dina dagar på jobbet roliga, intressanta och lärorika på många sätt. Du kommer ha varierande och intressanta arbetsdagar. Tjänsten innebär en trygg Tillsvidareanställning, inklusive 6 månaders provanställning, tjänsten är på 100% och tillträde efter överenskommelse. Förutom detta har företaget olika aktiviteter som genererar en familjär atmosfär.

Vem är du
För att du ska trivas och lyckas i denna nya roll, behöver du ha flera års gedigen erfarenhet i en liknande roll och vet vad den innehåller. Som VD-assistent har du en mycket central roll inom bolaget och vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Du är strukturerad och trivs när du har koll på läget för både egen del men också då det gäller ledningsgruppen vardag. Förutom att du är en person som trivs med att ge service är det också viktigt att du har ett intresse och en god förståelse för verksamheten. Självklart är du kvalitetsmedveten, bra på att prioritera och van att hantera många parallellt löpande arbetsuppgifter. Du skall ha mkt goda skrivkunskaper i svenska och engelska.
Att vara utåtriktad och kunna ha kontakt med olika typer av människor är viktigt i kombination med hög integritet. Art Clinic är ett bolag i kontinuerlig utveckling, tillväxt och förändring. Det gör att tempot är högt och att det även kan innebära enstaka resdagar.
Du har någon form av eftergymnasial utbildning, mkt goda IT kunskaper där vi ser att du stor vana av att jobba i Officepaketet. Mycket god kunskap i svenska och engelska i tal och skrift ser vi som ett måste.

Om företaget
Art Clinic grundades 1999 och är i dag en av Sveriges ledande specialistkliniker och erbjuder specialistvård med professionellt omhändertagande och personlig service. Verksamheten bedrivs inom en rad olika specialiteter bland annat ortopedi, ryggkirurgi, estetisk och rekonstruktiv plastkirurgi samt injektionsbehandlingar.

I dag har Art Clinic över 200 anställda fördelade på landets kliniker i Göteborg, Uppsala, Stockholm och Jönköping. Mottagningsverksamhet finns även på ett flertal orter i landet.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Art Clinic med Jurek Rekrytering & Bemanning.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist via karin.kvist@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar/CV via mail pga GDPR.

Sista ansökningsdag: 18 september

Dela detta jobb

logga
VD assistent till Art Clinic i Göteborg

Jurek