ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Varuflödesanalytiker

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Varuflödesanalytiker

ValueOne söker två drivna varuflödesanalytiker till konsultuppdrag hos vår kund verksam inom detaljhandel i Östergötland. Uppdragen löper på cirka 8 månader och ska tillsättas i juni. Om rollen

I rollen som varuflödesanalytiker kommer du att arbeta med både operativa och strategiska uppgifter såsom prognosjustering, rapportframtagning och deltagande i projekt.

Tjänsten innebär även att ta fram, analysera och presentera data till beslutsunderlag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utföra felsökningar vid problem i leveranskedjan.

  • Justera prognoser utifrån kommande förväntad försäljning.

  • Ta fram underlag och analyser.

  • Delta som sakkunnig i projekt.

  • Hantering och felsökning vid ordersläpp.

  • Utföra parameterinställningar inför kampanjer.

  • Bistå med underlag och input till inköp angående kampanjer utifrån ett varuflödesperspektiv.

  • Optimera leveranser.

Erfarenhet och kompetens

För att du ska bli aktuell för uppdraget krävs att du har en eftergymnasial utbildning inom Supply Chain Management, inköp eller motsvarande på yrkes- eller högskolenivå. Erfarenhet från liknande uppgifter är mycket meriterande. God helhetsförståelse för varuflödeskedjan samt väl utvecklad analytisk förmåga är viktigt för rollen. Vi ser gärna att du är van att hantera stora datamängder och kan kommunicera dem till dina kollegor på ett lättbegripligt och enkelt sätt. Vidare har du lätt för att prioritera och är van att arbeta processorienterat.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

Dela detta jobb

logga
Varuflödesanalytiker

ValueOne AB