ekonomijobb.se

logga

ValueOne söker konsulter inom inköp och logistik i Mjölby

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2021-05-25

Ansök nu

ValueOne söker konsulter inom inköp och logistik i Mjölby

ValueOne söker drivna chefer och specialister inom Supply Chain som vill vara med och växa med våra kunder i Mjölby. Vi är söker dig som är intresserad av konsultuppdrag och är tillgänglig nu eller på längre sikt för olika tjänster inom Supply Chain, inköp och logistik.

Hos ValueOne ges du möjlighet till personlig samt professionell utveckling och får ingå i ett erfaret team med stor kompetens. Vi är specialister inom supply chain management och kan erbjuda dig en möjlighet att utvecklas och utmana din yrkeskompetens och ledarförmåga genom spännande uppdrag inom en mängd olika branscher.

Vi söker konsulter för roller som:

  • Supply planners och demand planners

  • Logistik- och supply chain-utvecklare

  • Inköpare på operativ, taktisk och strategisk nivå

  • Logistik- och lagerchefer

Dina erfarenheter

Vi söker dig som vill utvecklas inom Supply Chain, oavsett på vilken nivå du befinner dig i din karriär. Som person ser vi gärna att du har en stark egen drivkraft och är resultatinriktad. Akademisk eller eftergymnasial utbildning inom t.ex. teknik eller ekonomi, gärna med inriktning mot inköp och logistik är meriterande för de tjänster vi söker. Men även du som skaffat dig värdefull kunskap och erfarenhet inom Supply Chain i arbetslivet kan söka tjänsterna. 

Ansökan

Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på telefon: 070-518 74 41 eller Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

 

 

Dela detta jobb

logga
ValueOne söker konsulter inom inköp och logistik i Mjölby

ValueOne AB