ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

UTVECKLINGSORIENTERAD OCH SJÄLVGÅENDE EKONOMIASSISTENT

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-01

Ansök nu

UTVECKLINGSORIENTERAD OCH SJÄLVGÅENDE EKONOMIASSISTENT

Har du en junior roll inom redovisning eller ekonomi, och är redo att ta nästa steg i din karriär? Är du självgående i ditt arbete och trivs med att få ta stort eget ansvar? Vill du ingå i ett härligt glatt team som stöttar och hjälper varandra? Ta då chansen att söka tjänsten som Ekonomiassistent till Sixt huvudkontor i Malmö!

 

SOM EKONOMIASSISTENT PÅ SIXT KOMMER DU…

få gå in i en utvecklande roll där du med stöd av kollegor på sikt kommer ansvara för bokföringen i ett antal bolag inom Sixt. I ditt arbete ingår bland annat löpande bokföring, fakturering och:

  • Kontering av leverantörsfakturor

  • Betalning av leverantörsfakturor

  • Påminnelsehantering

  • Inkassohantering

  • Kontoavstämningar

Du kommer även tillsammans med kollegor att få ta ett stort ansvar vid bokslutsarbetet.

För att lyckas i rollen…

behöver du vara en jordnära lagspelare som trivs med att arbeta i grupp och inte räds att fråga om någonting är oklart. Kanske har du några års erfarenhet från en liknande tjänst och är självgående i ditt arbete. Eller så är du nyexaminerad med ett stort driv att vilja utvecklas och att få ta ett större ansvar. För oss är personligheten en viktig faktor och vi ser därav gärna ansökande med olika lång bakgrund inom redovisning. Oavsett så har du:

  • Minst en YH-utbildning inom redovisning eller liknande

  • God IT-kompentens

  • Erfarenhet från ekonomisystem

Erfarenhet från Pyramid är meriterande men inget krav.

Som person är du…

social och uppskattar att få vara i en prestigelös och hjälpsam miljö. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt i en roll som kräver stort eget ansvar. Viktigt för denna roll är också att du är noggrann, pålitlig och strukturerad.

OM SIXT

Sixt erbjuder dig möjligheten att jobba i ett globalt företag med ett etablerat och välkänt varumärke. Vår målsättning är att skapa en inspirerande och stödjande företagskultur som med högt i tak skapar innovationer, nytänkande och engagemang. Sixt är världens äldsta biluthyrningsföretag och startade sin verksamhet 1912 i Tyskland. Sixt ägs av Nordic MasterCar AB och rankas som en av de ledande biluthyrningskedjorna i världen. Vi finns på över 4 500 platser globalt och i över 100 länder.

Läs mer här.

FÖR ATT SÖKA ROLLEN…

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Anställning hos: Sixt, Malmö

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Dela detta jobb

logo
UTVECKLINGSORIENTERAD OCH SJÄLVGÅENDE EKONOMIASSISTENT

Workspace Recruit