ekonomijobb.se

Utredningsinspektör

Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

Utredningsinspektör

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle

Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet

Vi söker nu dig som vill arbeta som Utredningsinspektör inom Länsförsäkringar Skåne.

Vi är ett erfaret och trevligt team som strävar efter att ligga i framkant inom utredningsarbete. Har du den kompetens och de erfarenheter som kan bredda och utveckla vårt team då är du den vi söker.

Som utredare på Länsförsäkringar Skåne erbjuds du flertalet arbetsuppgifter. Grunden är utredningsarbete av oklara försäkringsfall. Utredningsarbetet, omvärldsbevakning och analys ökar bolagets motståndskraft och ökar tryggheten för våra kunder.

Du kommer hantera många ärenden på egen hand och basen i arbetet är mötet med våra kunder. Du kommer att ha direktkontakt med de kunder hos Länsförsäkringar Skåne som berörs av utredningar och en hel del externa kontakter med t ex polisen, larmtjänst, advokater och andra samarbetsaktörer. 

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Malmö och du rapporterar till vår utredningschef.

Vem är du

Du har flera års erfarenhet av utredningsarbete, där du i rollen som utredare har mött motparter i utmanande samtalssituationer. Du har en polisiär bakgrund eller likvärdig examen som gett dig utredningsvana. Extra meriterande är om du i dina utredningar arbetat med ekonomisk brottslighet.  

Eftersom utredningsärenden ofta är av känslig karaktär så krävs det god människokännedom, taktfullhet och hög diskretion i kombination med högt kundfokus och gott affärsmannaskap. Du har lätt för att samarbeta med andra, såväl internt som externt. När situationen kräver, så har du förmågan att arbeta självständigt och kan fatta egna beslut. Genom din gedigna erfarenhet av utredningsarbete, så har du vana av att hantera pressade situationer. Du är en god lyssnare och har lätt för att uttrycka dig väl i tal samt skrift. Du är strukturerad och har förmågan att se helheten. Du är konsultativ i ditt förhållningssätt samt arbetar med ett stort engagemang mot uppsatta mål.  Självklart har du ett genuint intresse för utredningsarbete.

Då resor är en naturlig del i arbetet, så behöver du ha körkort.

Vilka är vi

Våra olika erfarenheter medför att vi har en paljett av spetskompetenser som bildar en framgångsrik utredningsenhet.  Vi trivs med vårt uppdrag och välkomnar dig som kan berika vår grupp.

Vill du veta mer

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Utredningschef Johan Walfridsson, johan.walfridsson@lansforsakringar.se  tel. 040-6338198.
Facklig kontaktperson för Forena är Björn Lindvall tel. 076-773 80 68.
HR kontaktperson Git Ström; git.strom@lansforsakringar.se

Ansökan
Urval sker löpande, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 6 december.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Utredningsinspektör

Länsförsäkringar Skåne