ekonomijobb.se


Fasticon är ett bolag med konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Vi är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 70-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.


Till vår kund i nordvästra Skåne söker vi nu en uthyrare för uppdrag på heltid. Uppdraget startar omgående och beräknas pågå i ca tre månader med goda möjligheter till ytterligare förlängning. Du anställs av Fasticon men utför dina dagliga arbetsuppgifter hos kunden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Uthyrning av lägenheter, p-platser, förråd och garage. Överlåtelser, byten och andrahandsfrågor.
  • Arkivansvar, kontakter och samverkan med sociala myndigheter.
  • Allmän receptionsservice och information.
  • Ansvar för störningsrapporter.
  • Hyresavisering, inkassohantering, hantering av bostadskö.

Vem är du?
Eftersom rollen innefattar mycket hyresgästkontakt söker vi dig som har en hög grad av servicekänsla och vill vara ansiktet utåt. Du arbetar lösningsorienterat och strukturerat samtidigt som du bidrar med positiv energi. Vi ser gärna att du är förändringsbenägen och arbetar aktivt för att hitta bättre och mer effektiva rutiner.

Din profil
Vi ser att du arbetat med liknande uppgifter tidigare och letar efter en person med följande kvalifikationer:

  • Erfarenhet av uthyrning, förvaltning eller hyresadministration
  • Eftergymnasial utbildning inom fastighet är meriterande
  • Serviceinriktad och stresstålig med god social kompetens
  • Vana att arbeta i Vitec hyra och goda kunskaper i Office-paketet

En trygg anställning
Vi på Fasticon är måna om att du ska trivas som konsult hos oss, samt ha konkurrenskraftiga anställningsvillkor. Du omfattas av ett avtalsenligt tjänstemannaavtal, vilket innebär att vi utgår från gällande avtalsenliga villkor vad avser t.ex. lön, pension, försäkringar och semester.

Du kommer att ha en konsultchef hos Fasticon som håller kontakten med dig och uppdragsgivaren under hela anställningsperioden. Konsultchefen ansvarar för avtals- och personalfrågor och är personligen tillgänglig om frågor dyker upp längs med vägen.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som uthyrare för konsultuppdrag passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-05-12.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef på annica.osterlind@fasticon.se eller 070-989 50 18.

Välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se

Uthyrare för konsultuppdrag - Fasticon Kompetens AB

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

Dela detta jobb