ekonomijobb.se


Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
 


Uppdragsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en uthyrare som kan gå in i ett uppdrag under november med preliminärt slutdatum i maj 2021. Därefter finns goda möjligheter till fortsatt arbete inom koncernen. Placering är i Stockholm och uppdraget är på heltid.

Eftersom kunden är ett mindre fastighetsbolag kommer du som uthyrare att erbjudas delaktighet och möjlighet att påverka i ett team där man hjälps åt. Du kommer att vara involverad i flera arbetsuppgifter och ha många kontaktytor internt och externt.

Arbetsuppgifter

  • Förmedling av lägenheter
  • Uppsägning av lägenheter
  • Förmedling av parkeringsplatser
  • Kontraktsskrivning
  • Arkivering av hyreskontrakt, godkännande från Hyresnämnden, samt förfrågan om förlängning
  • Ärendehantering
  • Webbuthyrning = publicering av bostäder, erbjudande till sökande, kontrakt/avslag

Kvalifikationer

  • Vi ser att du har god arbetslivserfarenhet inom uthyrning av bostäder
  • Vi ser att du har god erfarenhet av att arbeta i olika fastighetssystem
  • Utbildning inom området är starkt meriterande

Personliga egenskaper
Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och strukturerat, och att du är ansvarstagande. Du skall ha lätt för att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bidrar till avdelningens kultur genom arbetsglädje, kompetens och samarbete!

Välj själv  vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansökan
Våra konsultprocesser går riktigt fort, då vi kör så det ryker! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Peter Nyman på peter.nyman@fasticon.se eller 076-639 63 74.

Välkommen med din ansökan!

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Uthyrare för konsultuppdrag - Fasticon

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-03

Ansök nu

Dela detta jobb